Најновије

Додела диплома десетој генерацији студената ВШ ПЕП (ФОТО)

Свечана додела диплома јубиларној десетој генерацији Високе школе за пословну економију и  предузетништво одржала се у среду, 30. маја 2018. године у згради Школе, у Улици Војводе Влаховића 35б. Преко 200 диплома на основним и мастер академским студијама завршило је у рукама студената! Ова лепа и значајна бројка долази у тренутку када Висока школа за пословну економију и предузетнишрво слави десети рођендан!

Славље на ВШ ПЕП (Фото: vspep.edu.rs)

Амфитетар ПЕП-а био је мали да прими све дипломце, њихове родитеље, пријатеље и све они који су им били подршка током студија. Свечаност је започела у 18 часова након поздравних речи и интонирања химне у изведби хора Клапа Грапа, а отворио ју је оснивач ПЕП-а, проф. др Душан Цогољевић, који је пожелео присутнима добродошлицу, пуно среће, здравља и личног успеха у животу и пословним каријерама. Говор је започео присећањем како је отпочео основање ПЕП-а. “Од једне канцеларије, до данас препуног амфитеатра дипломаца, уживамо у улози једног од лидера образовања у Србији! Дипломци основних академских студија,наставите мастер студије и заокржите свој циклус образовања! За сада имамо акредитована 3 студијска програма на основним и мастер академским студијама из области права и економије, али нећемо ту стати. Као што ћете и Ви још усавршавати своја знања и вештине, тако ћемо и ми да растемо и развијамо се, како бисмо могли бити поносни једни на друге!”

Доц. др Маја Цогољевић, помоћник директора за наставу, се такође захвалила дипломцима на указаном поверењу  јер је ПЕП био и њихов избор. Нагласила је да се нада да се веза Школе и студената данас неће завршити, као и да су све присутне врата ПЕП-а увек отворена. “Честитам на освојеним знањима и на одличном раду у протеклом периоду! Видим позната лица из дана када смо заједнички савладавали градиво, а данас, као круну вашег формалног образовања, задовољство ми је да вам уручим заслужене дипломе!”

Још једна нота која је овој свечаности дала посебну чар је проглашење студента генерације. У питању је студент који је завршио мастер академске студије са просеком 10,00. Иначе је успешан одбојкаш и за ПЕП се такмичио на више домаћих и међународних такмичења. Сваки пут, где год у свету да су се такмичили, наши одбојкаши су донели златне медаље, а он је поред тога, успео да има све десетке и на тај начин посебно утиче на афирмацију Школе! Студент о којем је реч је Милош Милић. „Милоше, ти и теби слични студенти су наша најбоља реклама!“, нагласио је Владан Цогољевић, помоћник директора за маркетинг. Милош се захвалио Високој школи за пословну економију и предузетништво речима:

- Изузетна ми је част и задовољство што сам баш ја, од свих овде пристутних, одабран за студента генерације! Велико хвала Високој школи за пословну економију и предузетништво што ми је указивала поверење свих ових година, на почетку на студентским такмичењима у земљи и свету, потом на стипендијама, а данас на овом великом признању. Верујем да наша сарадња неће престати након данашње доделе диплома и да ћемо сарађивати и у будућности - нагласио је Милош.

Након изведбе студентске химне Гаудеамус, почела је прозивка дипломаца, а цео догађај се завршио традиционалним бацањем капица увис као симболом завршетка студија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА