Најновије

ПРВИ ЈЕ ПОЧЕО КНЕЛЕ, А ЗА ЊИМ СВИ ОСТАЛИ: Изненадиће вас прича која се крије иза упасане тренерке! Откривена тајна 90-их

Иконе београдског асфалта памте се по броју криминалних дела који су направили, по начину живота, али и по једном стилу облачења који је тада био популаран.

Иконе београдског асфалта (Фото: Јутјуб)

Упасана тренерка, каиш, "ер максице", кајла... Све је то је било неопходно за изглед "опасног" момка, а почело је од Александра Кенежевића Кнелета, а заправо је све настало из праткичних разлога.

Међутим, у случају када га заустави полиција или крене да од некога бежи, пиштољ би лако могао да испадне.

Тако да се Кнеле досетио ако би горњи део тренерке убацио у доњи или фармерке и при томе везао пертлу или стегао каиш био је сигуран да је оружје на безбедном.

Временом је Кнеле постао страх и трепет, па није било потребе да крије оружје јер га полиција није ни заустављала, али је и даље фурао свој фазон по коме је постао препознатљив и многи момци широм бивше Југославије су га имитирали.

Упасана тренерка је настала да би се видела марка фармерки и скупи каиш, али се крије и решење ношења оружја. Кнеле је желео да истакне пиштољ да се види како се са њим не треба качити.

Стравично пророчанство почиње да се остварује, свет ће на крају нестати, а који је први знак прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА