Најновије

ОВО МОРАТЕ ДА ВИДИТЕ! Говор академика Теодоровића запалио Србију: Грађани због Вучића живе у страху (ВИДЕО)

Академик Душан Теодоровић изјавио је да у Србији влада страх и истакао да грађају морају да остану у земљи да би победили режим Српске напредне странке са Александром Вучићем.

Душан Теодоровић (Фото: Јутјуб)

Теодоровић је говорио на протесту у Новом Саду, који је организовао Савез за Србију.

Он је током говора подсетио на цитат немачког пастора Мартина Имлера да "када су долазили по Јевреје, комунисте, социјалдемократе није реаговао, а када су дошли по њега, тада више није имао ко да га брани".

“Дошли смо до тренутка у којем ће морати или Александар Вучић да се склони, или да ми, потомци Арсенија Чарнојевића, одемо негде као што је и он повео свој народ", рекао је Теодоровић.

Он је истакао да грађани Србије немају "трећи пут".

"Србијом владају модерни варвари. Или ћемо да се иселимо, или ћемо да их победимо. А ја сам за то да останемо и да их победимо", додао је он.

Теодоровић је подсетио да су људи у Србији толико уплашени да су ћутали када су маскирани људи рушили Савамалу, када су Ал Дахри продати војвођански поседи, када је "отет" аеродром у Београду, када су пензионерима узете пензије, када је министар Синиша Мали плагирао диплому.

“Ћутала је Србија. Ћути Београд, Лесковац, Ниш, Крагујевац… Бројни професори универзитета су ћутали и данас ћуте. Они су спремни за ову моју зелену мајицу да кажу да је жута. То је страшно и морамо коначно да се запитамо ко смо ми", рекао је Теодоровић и подсетио да је Станика Глигоријевић безумно убијена на наплатној рампи у Дољевцу.

Он је позвао све да 28. октобра дођу у Ваљево у 14 сати на масовне протесте против притварања Александра Обрадовића.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Радић рекао о систему С-400.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА