Најновије

УХАПШЕН ВОЗАЧ ЗОРАНА БАБИЋА! Следи саслушање (ВИДЕО)

Полиција је ухапсила возача директора "Коридора Србије", који је учествовао у јучерашњем удесу на наплатној рампи у Дољевцу, потврђено је РТС-у. Возачу Зорана Бабића је одређено задржавање до 48 сати. Сутра ће бити изведен пред судију.

Полиција (Фото: МУП Србије)

У Основном јавном тужилаштву потврђено је да је полиција ухапсила возача аутомобила "шкода суперб" Д. С. (35) из Раковице. 

Возач директора "Коридора Србије" ухапшен је јутрос у шест сати и налази се у притворској јединици у Нишу. 

Начелник Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова Небојша Арсов изјавио је да је по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу возачу аутомобила марке "шкода" Д. С. одређено задржавање до 48 сати због сумње да је јуче изазвао саобраћајну несрећу на наплатној станици Дољевац, у којој је једна особа страдала, док је пет задобило повреде. 

"Јуче се на државном путу И-а реда, на наплатној станици Дољевац у смеру ка Лесковцу, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовала три возила и у којој је једно лице погинуло, док је пет особа повређено", рекао је Арсов и додао да истрагу у овом случају води Основно јавно тужилаштво у Нишу.

До незгоде је дошло када се возило марке "шкода", које се кретало великом брзином из правца Ниша ка Лесковцу, није зауставило код наплатне станице Дољевац, већ је ударило у возило "опел астра", које је стајало у реду за чекање на наплатној станици.

Од силине удара "опел астра" се померила напред и ударила у возило "фолксваген пасат", које је такође било заустављено на наплатној станици и чији је возач плаћао путарину, рекао је Арсов.

Према његовим речима, истрагом и вештачењем биће утврђена брзина којом се возило "шкода" кретало у тренутку саобраћајне незгоде.

Министарка Зорана Михајловић каже да не зна којим се аутомобилом возио директор "Коридора Србије" јер, како наводи, није видела извештај.

Она је истакла и да њено министарство није надлежно да проверава да ли се спроводи уредба о коришћењу ротација из 2013. године, која каже да блинкере могу да користе само највиши званичници.

Она је рекла да је о свему сазнала из медија и истовремено изразила саучешће породици погинуле жене у несрећи код Дољевца.

О оставци Зорана Бабића прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА