Најновије

ОД ПРЕВАРА ТЕШКО БОЛЕСНИХ КУПИО СТАН ОД 60.000 ЕВРА: Зоран Шумадинац лажно лечио, а стварно наплаћивао!

Након што је Курир објавио да је Зоран Шумадинац узимао новац за неуспешна лечења разних болести, па чак и рака, редакцији се јавило још неколико људи који тврде да их је Јутјуб звезда ојадила, а један од њих наводи да је он купио стан од превара!

Зоран Шумадинац (Фото: Јутјуб)

- Он је невиђени преварант! Морате му стати на пут по сваку цену, иначе ће бити још жртава - каже естрадни менаџер Г. Г.

Шумадинац је, захваљујући лажном лечењу болести ауром и прорицању судбине, што су услуге које рекламира и на свом сајту, прошле године наводно купио стан у Горњем Милановцу за 60.000 евра.

- Шумадинац потиче из села Наталинци код Тополе, одакле је фактички био принуђен да оде јер га сви мештани знају као преваранта! Преселио се у Горњи Милановац, где је првих неколико година изнајмљивао стан у центру града, на другом спрату изнад кафића. Лично сам одлазио тамо са пријатељицом која је имала проблем. Од једне собе направио је малу цркву! Сећам се да су иконе, бројанице, крстови били окачени посвуда и ту смо остављали новац. Током сеансе, Зоран је укључивао камере на неколико телефона, наводно ради уклањања негативне енергије. Пријатељица је имала проблем и сваки пут му је остављала по 100 евра, а и ја сам понекад. Када смо схватили да од тога нема вајде, тражио сам назад наш новац. Прво није хтео да врати, да бих му затим запретио и морао је да нам да све до динара. Такође се сећам да су клијенти сваки пут у реду чекали у дневној соби - открива познати менаџер, који је инсистирао на анонимности и додаје како се Шумадинац за кратко време обогатио.

- Ма, тај се намлатио лове помоћу лажи и превара. Знам сигурно да је прошле године купио велики стан у Горњем Милановцу за неких 60.000 евра и да је за приближну цифру набавио и намештај. Ту је пренео све предмете за "рад". Преваром и лажним лечењем, уклањањем неке негативне енергије и сличним глупостима, успео је да обезбеди кров над главом. На његову причу многи падају јер звучи уверљиво, вешт је лажов и манипулатор. Ја знам 50 људи које је заврнуо за новац. Повезан је са Аустријом, Канадом. Људи су му плаћали авионске карте да одлази код њих. Кад је неко болестан, све би дао да оздрави, а он их је уверавао да је свемогућ. Неки су му уплаћивали и постнетом, па кад су схватили да их је прешао, тражили су новац назад. Лично сам био присутан кад су га звали, а он онда узме све телефоне и блокира их на Вајберу, Воцапу и друштвеним мрежама да више не би могли да дођу до њега. Зауставите га, молим вас - апеловао је Г. Г.

Подсетимо, редакцији Курира јавили су се људи који су посећивали интернет звезду, у намери да разоткрију његове "прљаве и лажне услуге". Једна жена из Беча тврди да ју је преварио за 3.000 евра јер ју је лажно лечио, док је другој, наводно, узимао постнетом сваки пут по 50 евра за лечење рака.
Када су позвали Шумадинца за коментар, он је све негирао с оправдањем да су људи љубоморни на његов успех и популарност, те да му смештају лажне приче.

Прочитајте ОВДЕ ко је главна проститутка на српској естради, како преносе медији.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА