Најновије

ОБРАДОВИЋ: Нисам се продао Вучићу! Нема одступања од захтева протеста!

Говорећи на протесту у Крагујевцу, Обрадовић је одговорио на коментаре који круже интернетом о томе да се, због позива на дијалог и нормализацију, продао Вучићу.

Обрадовић у Крагујевцу (Фото: Двери)

„На коктелу поводом 20 година Двери у Чачку рекао сам да нам је доста разбијених глава и да, ваљда, сваки нормалан човек у овој земљи жели нормализацију живота, жели да превазиђемо ову кризу и да нам је за то потребан дијалог. Многи су потрчали да питају да ли сам то одустао од борбе и да ли сам се то продао овој власти. Порука онима који су се забринули да сам се договорио са Вучићем је да је поента приче у нечем потпуно другом. Ми нећемо одступити од наших захтева и једини начин нормализације је управо испуњење захтева протеста 1 од 5 милиона, а они су јасни: слободни медији, промене у РТС-у, промене у РЕМ-у, фер и поштени избори, нормалан парламент.“ – рекао је Обрадовић.

Он је истакао да се не можете борити против ненормалности па да и сами будете ненормални.

„Не заборавите, ми смо почели са паролом Стоп крвавим кошуљама. Наше идеје су ненасилне и нормалне и ми смо нормални људи који хоће дијалог о оним темама које су људи захтевали на протестима. И од тих захтева нема одступања. Ако власт не жели нормалан дијалог и да испуни нормалне захтеве протеста које је потврдила као исправне и домаћа и међународна стручна јавност - онда ће им судити улица. Ако нема нормалности са њихове стране сами су себе осудили на револуцију. Јер батина има два краја и кад тад ће им се олупати о главу.“ – закључио је он.

Прочитајте ОВДЕ који је то функционер на “чешљању”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА