Најновије

ДОДИК: Формирана три центра за спречавање руског утицаја на Балкану! Ово им је циљ...

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да су у Сарајеву, Подгорици и Тирани формирана три центра за спречавање руског утицаја на Балкану.

Додик (Фото: Јутјуб)

"Британска влада је рекла да даје шест милиона фунти за организоване активности за спречавање руског утицаја на Балкану, америчка влада је дала путем разних организација, што је јавно објавила, више од 20 милиона долара", навео је Додик. 

Он је за РТС рекао да у Сарајеву постоји обавештајни центар који чине странци и они из обавештајне службе који треба да штите БиХ и њен суверенитет. 

"Формирани су ти центри за спречавање такозваног руског утицаја у Сарајеву Подгорици и Тирани. То су три центра на Балкану. Овде у Београду, вероватно, делује неки скривени који се не може још разоткрити, али знамо о томе", навео је Додик. 

Он је додао да и у Бањалуци постоје ти разни центри, да се поједини амбасадори састају са опозицијом или невладиним сектором, а не са органима власти. 

"Ми немамо, нажалост, обавештајну службу, јер је и та надлежност отета и незаконитим одлукама високих представника премештена на ниво БиХ, где је створена обавештајна служба која све време ради против Српске и Србије", рекао је Додик. 

Он је додао да је њихов циљ дестабилизација Републике Српске.

Шиптари масовно напуштају Косово. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА