Најновије

АМЕРИЧКИ ПРЕДСЕДНИК ПРОТИВ ЂУКАНОВИЋА! Доналд Трамп исмејао црногорску диктатуру: Овако се поступа са издајницима и марионетама (ВИДЕО)

Сервилност црногорског режима у лику Душка Марковића и Мила Ђукановића сваким даном руши све границе дипломатске коректности и политичког укуса.

Доналд Трамп (Фото: flickr. com)

Дуг је и за Црну Гору погубан пут, који је прошао ДПС двојац са коалиционим партнерима не би ли Сједињене Америчке Државе учинио савезником: од понижавања породица жртава НАТО агресије 1999.године, преко антируске хистерије и увођења санкција без иједног ваљаног основа историјском савезнику Русији, до издаје Србије и признавања квазидржаве Косово.

Али, на полтронске манире и спремност на издају државних интереса и сопственог народа на Западу не гледају онако како државни врх најмлађе НАТО чланице жели.

Тамо, на Западу, имају интересе али не и поштовање и љубав за којом челници Црне Горе толико жуде, и не либе се да на сваком кораку то и покажу.

Прво је амерички председник Доналд Трамп грубо одгурнуо премијера Црне Горе на НАТО самиту, назвавши га  „крештавом пропалом кучк*м“.

Онда је распршио илузије Владе које је сервирала грађанима Црне Горе да је поклаља државе НАТО-у цена за безбедност, изјавивши да је:

„Црна Гора малена земља са веома снажним и агресивним људима. Ако они крену да испоље агресивност, ето нас у Tрећем светском рату.“

Сад је и твитер заједница кренула у отворену квалификацију званичника Црне Горе, назвавши их онако како то већина грађана одавно чини.

Уз проратни видео на коме се, уз пригодну музичку подлогу, приказује како Трамп „ћушка“ једног, а у пролазу „тапше“ другог, на Твитер налогу „Ко су непријатељи Срба“, јасно су означени Мило Ђукановић и Душко Марковић као НАТО црногорски диктатори.

Бројни коментари уз видео потврђују како се лидери Црне Горе котирају на Западу, упркос упињању да докажу супротно:

„Меланија је обавестила свог супруга колико су велики издајници и криминалци. Овако се поступа са издајницима и марионетама“ и „две издајице очајнички траже Трампову љубав.“

До сада председник и премијер нису испољавали „државничку силу“ према више него непријатељским и понижавајућим тоновима који све чешће стижу са званичних западних адреса. Ни овог пута јавност Црне Горе не може очекивати промену на том плану.

Зато је започела сезона прогона српског народа и отимања црквене имовине – ту ће „држава“ показати сву снагу. Кад већ на другом месту не може.

Правници сматрају да ће “Милов закон” да падне! Више о томе сазнајте ОВДЕ!

Извор: in4s.net

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА