Најновије

ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ ОДЛУЧИО: Ове вести је чекала Црна Гора!

Могући кандидати за министра финансија су стручњаци Иван Раденовић и Милојко Спајић, сазнају медији из извора из кругова нове владајуће већине.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

Мандатар за састав Владе, Здравко Кривокапић, најавио је у јучерашњем гостовању на телевизији да има чврсто решење за министра финансија, али име није још није желио да саопшти.

Иван Раденовић је завршио четворогодишње студије на Економском факултету у Подгорици 2008. године. Као стипендиста је студирао на факултетима у Братислави и Љубљани, а усавршавао се на Бечком, као и универзитетима Беркли, Бокони, Џорџија Тек... Након основних студија завршава два магистрата, један на ESCEM бизнис школи у Поатјеу у Француској и други на Лондон Метрополитан универзтитету у Британији, оба из области финансијског менаџмента као најбољи студент у класи.

У Лондону 2009. почиње посао у Кредит Свису (Credit Suisse), у тиму за аквизиције и спајања. У највећу европску банку, Дојче банк (Деутсцхе Банк) прелази 2014, у тим за такозване специјалне ситуације где има титулу извршног директора. За ДБ је 2018. радио и на Вол Стриту, након чега се вратио у Лондон.

Милојко Спајић је нестраначка личност и током кампање је био члан саветничког тима носиоца изборне листе "За будућност Црне Горе" и мандатара за састав Владе, Здравка Кривокапића.

Магистар је финансијског инжењеринга. Као стипендиста јапанске владе завршио је основне студије на јапанском језику, а потом завршио мастер студије у Паризу. Радио је на Вол Стриту, као и у Токију и Сингапуру.

Лукашенко пружио руку помирења опозицији, али Тихановска одбија дијалог! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА