Најновије

МАРКО ЛУИС И ЛЕНА КОВАЧЕВИЋ: Емотивним дуетом најављују његову регионалну турнеју и београдски концерт 26. марта!

Марко Луис представља емотиван дует са предивном Леном Ковачевић под називом “Крај” и тиме најављује наставак регионалне турнеје “Beskraj Tour by Barcaffe" и београдски концерт 26.марта у Комбанк дворани.

Марко и Лена (Фото: Драган Јереминов)

Песма “Крај” је друга по реду песма која ће се наћи на Марковом четвртом студијским албуму под називом “Слобода”. Ова дирљива балада говори о љубави између двоје људи која нестаје и поставља  питање “да ли се љубав учи поново?”. Сваки крај је тежак али је, са друге стране, нов почетак. Лена и Марко су то пренели у овој песми на јединствен начин.

“Лена ме је инспирисала да направим ову песму и знао сам да ће наше боје гласова лепо да се уклопе, да  хармонишу. Увек сам знао да ћемо нас двоје нешто заједно снимити и много ми је драго да се то десило са овом песмом.” изјавио је Марко а Лена се надовезује: „ Драго ми је што је дошло до ове сарадње, јер сам при првом додиру са песмом одушевљена Марковом интерпретацијом, музиком и текстом“.

Текст за песму “Крај” као и за бројне Маркове песме написала је Маја Радивојевић. Режију и продукцију за спот потписује Драган Јереминов.

Маркова регионална турнеја се наставља а следеће станице су Нови Сад (Српско Народно Позориште) 23.02, Сарајево (Brew Imperial Society) 13.03. Након тога следи београдски концерт у Комбанк Дворани 26.03. Турнеја се у априлу сели у Љубљану у Орто Бару 23.04. и у Загребу 24.04. у Творници Културе.

Лена Ковачевић наступала је недавно на концертима у Италији, Немачкој, Холандији, Србији и региону. Њена песма Цафе недавно је објављена за холандску издавачку кућу Форкаст Рецордс, у  новој верзији ДЈ Болиера и наших музићара Divolly&Markward. Тако се Ленин глас тренутно слуша широм Европе, један од оснивача платформе Спотифај је поделио песму на својим мрежама, док се у Турској налази на две најважније плејлисте као и на најслушанијем радију у Африци, у Алжиру – Jill FM.

Нови сингл Марка Луиса “Крај” је доступан на Yоутубе, и на свим музичким сервисима.

Прочитајте ОВДЕ   чије то песме називају модерним Толкиновим бајкама из Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА