Најновије

СТРАХОВИТИ ПРИТИСЦИ НА СРБИЈУ! Вучић обелоданио: Мораћемо да признамо лажну државу! А коначан циљ: Чланство у УН!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у гостовању на ТВ О2 да после укидања такси очекује страховите притиске на Србију и да је питање тренутка када ће се од Србије тражити да де факто или де јуре призна лажну државу, са циљем да га убаце у УН.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Вучић је казао да, ипак, прво треба сачекати и видети какву ће Приштина одлуку по питању такси донети и да ли ће захтевати реципроцитет, али да нема сумње да ће уследити притисак на Србију.

На питање шта би подразумевао Ахтисаријев план плус плус и да ли ће питати народ шта мисли о томе, председник каже да ће свакако народ бити питан.

"Даће они и више (од Ахтисаријевог плана), али ће тражити де факто или де јуро признавање Косова од Србије. Циљ је да убаце (тзв.) Косово у УН", казао је Вучић да је то оно што можемо да очекујемо у наредном периоду.

Вучић додаје да је само питање тренутка када ће то тражити од Србије, да ли за три или шест месеци или за годину дана, али да ће се то свакако догодити и да ће онда бити страховити притисци на нашу земљу.

Да ли је постигнут договор СПЦ и Милогораца, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА