Најновије

ЛИДЕР ЛДП ИЗВУКАО КЕЦА ИЗ РУКАВА: Чеда иде на изборе са човеком који је хапсио Легију

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић рекао је да на изборе излази са људима који су учествовали у акцији Сабља међу којима је и бивши заменик начелника ДБ Зоран Мијатовић.

Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

На листи ће се, како нам је рекао наћи судије, полицајци, тужиоци, припадници БИА, који су били “ударна игла борбе против Ђинђићевих убица”.

“Време је да покажемо на чијој смо страни. Јатака и адвоката криминалаца, или оних који су и тада, а и сада су, били за државу у којој су ред, закон и правда основа, база без које је свака надоградња немогућа. То је избор између Цеце, која је Легију скривала, и Зорана Мијатовића, који га је хапсио”, рекао је Јовановић.

Зоран Мијатовић је бивши заменик начелника Државне безбедности и сведочио је у процесу за атентат на премијера Зорана Ђинђића.

Чувен је по томе што је ухапсио Милорада Улемека Легију након његовог дивљања по “Ступици” након рођендана певачице Светлане Цеце Ражњатовић.

Како је Мијатовић описао после пуцњаве у ‘Ступици’, Бошко Буха, тадашњи начелник београдске полиције, замолио га је да дође у овај клуб. Извесни Вељковић, припадник ЈСО, изазвао је неред, а затим је телефоном позвао Легију који је неколико минута пре туче напустио прославу рођендана Цеце Ражнатовић. Луковић се вратио, извадио пиштољ, викао: ‘Ја сам Легија, ја сам Бог!’ и разоружао полицијску екипу. Када је стигао на место инцидента, Мијатовићу се, како пише, чинило да је у току обрачун са групом терориста.

“У полумрачној просторији десетак до зуба наоружаних полицајаца. Легија обема рукама са стиснутим песницама, у положају за везивање лисицама, удара Буху у стомак и мумла пијаним гласом: ‘Ухапси ме, пиздо, ако смеш, ја сам те на то место поставио, ја ћу и да те сменим!’ Легија и Вељковић пружају руке, а полицајац ни макац. У њиховим главама конфузија. Понављам наредбу више пута, а они ни да мрдну. ‘Дај ми лисице’, кажем младом полицајцу, ‘ја ћу да га вежем’. Легија ми пружа руке, полицајац се колеба, скида лисице и сам их ставља Легији на руке”, описао је Мијатовић хапшење.

Прочитајте ОВДЕ који су захтеви Бошка Обрадовића да би прекинуо штрајк глађу.

Извор: Nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА