Најновије

РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДА У ХАОСУ: Ухапшена Миљана Кулић!?

Миљана је синоћ наводно дошла у породичну кућу где је дошло до свађе између ње и Марије, па је опет алармирана полиција. Подсетимо, Миљани је мера забране приласка Марији изречена пре десет дана, по Закону о спречавању насиља у породици, заједно са мером удаљења из породичне куће, након жестоке свађе са мајком.

Миљана Кулић (Фото: Јутјуб)

- Миљана је, незванично се сазнаје, синоћ дошла у породичну кућу где се поново свађала са мајком, па је упућен позив и Хитној помоћи и полицији, јер је Марији опет позлило. Полиција, пак, након доласка у кућу Кулића у насељу Београд мала, није затекла Миљану, па су кренули да је траже јер је било пријављено да је долазила и свађала се са мајком. Нашли су је данас поподне, након чега је приведена прекршајном судији, због сумње да је прекршила меру забране приласка, али је након спроведеног прекршајног поступка ослобођена, јер је по сваму судећи Марија повукла изјаву да је Миљана долазила у кућу. Није искључено да је Миљана и претходних дана већ долазила кући, али да Марија није желела да је пријављује, не желећи да прави додатне проблеме ћерки - каже извор.

Председник Прекршајног суда у Нишу, Мишел Марковић, потврђује за „Блиц“ да је Миљана Кулић приведена у Прекршајни суд као и да је ослобођена, јер није било доказа да је починила прекршај забране приласка мајци Марији који је поднела полиција.

- Миљана је ослобођена да је кршила меру забране приласка мајци Марији Кулић, јер није било доказа. Колегиница судија је саслушала сведоке и након тога је ослободила, јер није доказано да је урадила то што јој је полиција ставила на терет. То је првостепена пресуда, полиција има право жалбе на њу - рекао је Марковић.

По Закону о спречавању насиља у породици, након сукоба са мајком Маријом Кулић, учесници бројних ријалити програма Миљани Кулић из Ниша 7. маја изречена је хитна мера удаљења из породичног стана, као и забрана да у наредних 30 дана комуницира и прилази мајци Марији. После жестоке свађе, позив органима реда тада су упутиле и Миљана и Марија, па је утврђивање чињеница о томе шта се тачно одиграло у дому Кулића настављено у просторијама полиције где је било посла и за Хитну помоћ, јер су се тада и једна и друга жалиле на здравствене тегобе. Незванично, до свађе између Марије и Миљане 7. маја дошло је због пара, односно јер Миљана превише новца троши на коцку, а потом паре тражи од Марије која гледа да зараду из ријалити програма сачува за унука - Миљаниног малолетног сина.

Прочитајте ОВДЕ  кога то засипају парама да би ушао у ријалити.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА