Најновије

ТРАМП ОПЕТ ИГРА ПРЉАВО: Не бира средства да остане амерички председник! (ВИДЕО)

Имејл који је тим за изборну кампању Доналда Трампа послао његовим присталицама озбиљно је наљутио председниковог противкандидата Џоа Бајдена, који је у циркуларном писму својим присталицама написао да ниједна реченица из Трамповог писма није истинита.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

- Нема друге речи за ово. Овај имејл је ђубре - написао је Бајден.

Поменуто писмо, послато са Трамповог налога за изборну кампању, насловљено је са “Џо Бајден је крив“, а у тексту се објашњава и зашто. Како се наводи, бивши потпредседник искористио је државни апарат да незаконито шпијунира Трампове председничке кампање 2016. и прошири мит о руском утицају на изборну кампању. Сада, наводно, постоје индиције да је „Успавани Џо“ крив, али у писму није објашњено какве индиције и ко је кога шпијунирао по Бајденовом налогу.

Вероватно зато што Трампова оптужба на рачун Бајдена нема много везе са стварношћу, оцењује немачки „Шпигл“. Чак је и Трампов министар правосуђа Вилијам Бар у петак изјавио да не верује да ће се преиспитивање истраге о руском мешању у америчке председничке изборе, које је он наложио, тицати и Бајдена.


Трампу, међутим, и није важна истина. Оно што њега брине јесу анкете, које показују да Бајден води чак и тзв. неодлучним државама попут Мичигена и Пенсилваније, које ће вероватно пресудно утицати на исход председничких избора у новембру ове године.

Трамп чини све што је у његовој моћи да придобије те бираче, и то онако како то најбоље уме: скретањем пажње са властитих грешака.

Трамп Млађи здушно помаже оцу

Пре неколико недеља Доналд Џон Трамп Млађи покренуо је кампању ширења лажи о Бајдену која се све више захуктава.

Најстарији председников син поставио је на Инстаграму фотографију Бајденова, који наводно каже: “Видимо се касније, алигаторе”, на шта му алигатор одговара: “Ускоро, педофилу”.


Трамп је касније објаснио да се шалио и да је због тога на крају ставио смајлија.

Друга мета напада био је Бајденов син Хантер. Трамп Млађи је затражио од Кине да преиспита активности Хантера Бајдена, који је наводно добио 1,5 милиона долара од Пекинга и преговарао с једном кинеском банком. Доказа да је добио новац од Кине нема, али као и у украјинској афери, која је на крају довела до покретања поступка за гласање о неповерењу председнику, и овога пут син је послужио да наруши очев углед, пише “Шпигл”.

Међутим, највише напада из председниковог табора упућено је на рачун тобожње Бајденове сенилности. Бајден има 77 година и има проблеме са концентрацијом и понекад изгуби нит док говори.

Међутим, председник и његове присталице иду много даље од тога. Један од пропагандних спотова Трамповог тима носи наслов: “Здравствени проблеми изазвани старењем нису смешни”. Реч је о монтираним деловима Бајденових наступа, који стварају утисак да је дементан.

Трамп чини све да прикаже противника као ментално неспособног, па је у интервјуу “Вашингтон игзаминеру" изјавио да Бајден апсолутно нема појма шта се збива.

- Не зна чак ни да ли је жив – рекао је Трамп.

Прочитајте ОВДЕ како је Бајден извређао Афроамериканце.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА