Najnovije

TRAMP OPET IGRA PRLJAVO: Ne bira sredstva da ostane američki predsednik! (VIDEO)

Imejl koji je tim za izbornu kampanju Donalda Trampa poslao njegovim pristalicama ozbiljno je naljutio predsednikovog protivkandidata DŽoa Bajdena, koji je u cirkularnom pismu svojim pristalicama napisao da nijedna rečenica iz Trampovog pisma nije istinita.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

- Nema druge reči za ovo. Ovaj imejl je đubre - napisao je Bajden.

Pomenuto pismo, poslato sa Trampovog naloga za izbornu kampanju, naslovljeno je sa “DŽo Bajden je kriv“, a u tekstu se objašnjava i zašto. Kako se navodi, bivši potpredsednik iskoristio je državni aparat da nezakonito špijunira Trampove predsedničke kampanje 2016. i proširi mit o ruskom uticaju na izbornu kampanju. Sada, navodno, postoje indicije da je „Uspavani DŽo“ kriv, ali u pismu nije objašnjeno kakve indicije i ko je koga špijunirao po Bajdenovom nalogu.

Verovatno zato što Trampova optužba na račun Bajdena nema mnogo veze sa stvarnošću, ocenjuje nemački „Špigl“. Čak je i Trampov ministar pravosuđa Vilijam Bar u petak izjavio da ne veruje da će se preispitivanje istrage o ruskom mešanju u američke predsedničke izbore, koje je on naložio, ticati i Bajdena.


Trampu, međutim, i nije važna istina. Ono što njega brine jesu ankete, koje pokazuju da Bajden vodi čak i tzv. neodlučnim državama poput Mičigena i Pensilvanije, koje će verovatno presudno uticati na ishod predsedničkih izbora u novembru ove godine.

Tramp čini sve što je u njegovoj moći da pridobije te birače, i to onako kako to najbolje ume: skretanjem pažnje sa vlastitih grešaka.

Tramp Mlađi zdušno pomaže ocu

Pre nekoliko nedelja Donald DŽon Tramp Mlađi pokrenuo je kampanju širenja laži o Bajdenu koja se sve više zahuktava.

Najstariji predsednikov sin postavio je na Instagramu fotografiju Bajdenova, koji navodno kaže: “Vidimo se kasnije, aligatore”, na šta mu aligator odgovara: “Uskoro, pedofilu”.


Tramp je kasnije objasnio da se šalio i da je zbog toga na kraju stavio smajlija.

Druga meta napada bio je Bajdenov sin Hanter. Tramp Mlađi je zatražio od Kine da preispita aktivnosti Hantera Bajdena, koji je navodno dobio 1,5 miliona dolara od Pekinga i pregovarao s jednom kineskom bankom. Dokaza da je dobio novac od Kine nema, ali kao i u ukrajinskoj aferi, koja je na kraju dovela do pokretanja postupka za glasanje o nepoverenju predsedniku, i ovoga put sin je poslužio da naruši očev ugled, piše “Špigl”.

Međutim, najviše napada iz predsednikovog tabora upućeno je na račun tobožnje Bajdenove senilnosti. Bajden ima 77 godina i ima probleme sa koncentracijom i ponekad izgubi nit dok govori.

Međutim, predsednik i njegove pristalice idu mnogo dalje od toga. Jedan od propagandnih spotova Trampovog tima nosi naslov: “Zdravstveni problemi izazvani starenjem nisu smešni”. Reč je o montiranim delovima Bajdenovih nastupa, koji stvaraju utisak da je dementan.

Tramp čini sve da prikaže protivnika kao mentalno nesposobnog, pa je u intervjuu “Vašington igzamineru" izjavio da Bajden apsolutno nema pojma šta se zbiva.

- Ne zna čak ni da li je živ – rekao je Tramp.

Pročitajte OVDE kako je Bajden izvređao Afroamerikance.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA