Најновије

КОСОВО НИЈЕ ДРЖАВА, ТО СВИ ЗНАМО: Порториканка жестоко заратила са Шипатарима због објаве Дуа Липе

Ко зна колико ће још времена проћи пре него што се бура коју је певачица Дуа Липа подигла објавивши на свом Инстаграм профилу карту такозване "Велике Албаније", и након што је рекла да "Косово никад није и никад неће бити Србија". И док се Срби свим силама ових дана труде да надјачају Албанце у препиркама, потпуно неочекивано постали смо бучнији за још један глас - и то из Порторика.

Дуа Липа (Фото: Јутјуб)

На хиљаде и хиљаде коментара исписано је испод поста Дуа Липе са картом такозване "Велике Албаније". Објашњавали су Срби зашто је Косово одувек неодвојиви део Србије, а Албанци да то никад није било, а онда се огласила она: лепа Порториканка. Износећи све саме чињенице одговорила је Албанцима, а потом ушла и у озбиљан вербални рат са њима, чврсто заузимајући српску страну.

Она је прво прокоментарисала саме објаве Дуа Липе.

- Ако желиш поштовање, мораш га показати свим културама. Та слика коју си поставила није истинита, не показује право стање ствари и вређа људе који су некада ишли у рат, и који трпе последице због тих граница. Косово није држава и сви знамо да на тој слици нису границе Албаније, зато не говори да ниси хтела да повредиш икога. Ја сам Порториканка и познајем српску историју, како је могуће да ти не знаш своју историју и чињенице?

Албанци су је потом питали како је могуће да Косово није држава кад Албанци чине 92 одсто становништва на Косову и поручили јој да се не меша у ствари о којима не зна ништа.

- Чини ми се да ја знам много више него ви. Прочитајте било који извор и видећете да већина земаља није признала Косово као државу. Заправо, само 30 одсто земаља је признало и то је чињеница. Што се популације тиче, да знам да је већина албанско становништво, али само зато што су их Срби прихватили, плаћали њихово образовање и помогли им са свим другим стварима. Албанска мафија је потом почела да отима од Срба оно што им припада. Могла бих да наставим даље, али мислим да сам доказала да познајем српску историју - написала је лепа Порториканка.

На констатацију Албанаца да је њима довољно што је Америка признала незавност тзв. Косова, она им је она још жустрије одговорила.

- Као прво, ја сам држављанка Америке јер сам из Порторика, а ако нисте знали, то је једна од америчких држава. И да, знам да је Косово признато као држава од стране Америке, али знам и да је признато у време када је Бил Клинтон био председник. Клинтон је такође бомбардовао Косово само зато што су му се Срби успротивили. Ако вам друге земље које нису признале тзв. државу Косово ништа не значе, то је друга ствар, али све државе су важне, не само САД.

- И само да буде јасно, ја не мрзим Косово, нити волим Србију, само износим чињенице. А ова слика коју је Дуа Липа поставила је погрешна и укључује многе државе поред Србије. Тај њен пост је погрешан. Не помераш границе једне земље тек тако и после кажеш да ниси мислио да увредиш било кога - додала је.

Потом је упутила завршну поруку Албанцима.

- Јасно је да нисте претерано образовани и зато вам је у реду овакво њено понашање. Овде није реч само о Србији, већ и о Македонији, Црној Гори, Грчкој и не мораш да будеш из тих крајева да би то знао. Сувише људи је пропатило због тих граница.

Испливао снимак физичког обрачуна Миљане Кулић и Золе на рођендану малог Жељка и њега можете погледати ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА