Најновије

ОНО КАД СЕ ПРАВИ БЛЕСАВ: Сва Вучићева очајна глуматања

Иако је давно прошло време када је Вучић, као врсни естрадни политичар, гостовао у ток шоу емисијама ружичасте телевизије и давао комплименте естрадним певачицама - његова каријера није одмакла далеко од шоубизниса, с обзиром на то да су фаце које слаже на конференцијама за новинаре вредне макар неког, споредног Златног глобуса.

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Колико пута сте само гледајући ТВ остали шокирани председниковим, најблаже речено, патетичним и некултурним одговорима новинарима који долазе из медија које он готиви – уколико се тако нешто одговорима може и назвати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DROLJANA (@droljana) on

“Ви са америчке телевизије Н1”, “Знам шта ћете ме питати”, “Ја вам то нећу рећи”, “Већ сам одговорио на то питање”, “А кажите ви мени”, итд – само су неки од устаљених председникових наратива које обавезно прати смркнута фаца, поглед у страну, облизивање сочних, пуних усана, ласцивни подсмех, дубоки уздаси, исколачене очи и слично. Таленат професионалног глумца вредног Холивуда који покушава да избегне одговор на питање, пребаци кривицу и скрене са теме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

И можда ово у вама изазива дубоки кринџ и с времена на време се питате “да ли је овај човек нормалан?” и “имамо ли ми у Србији неке стручњаке који би могли да процене ментално здравље председника ове државе” – али постоје они којима је све ово “смешено”, о чему је и сам Вучић говорио више пута.

О “људима који му се смеју” и “подсмехују” – измишљеним непријатељима који су, кажу неки, потребни свим аутократама на власти – Вучић је имао шта да каже.

“Истиномер” је својевремено објавио видео клип “Вучић – човек коме се и даље многи смеју“, компилацију Вучићевих изјава у којима говори о наводним “смејачима” који су се поспрдно односили према његовим идејама, замислима и плановима.

А да понекад председник може да послужи као добра спрдња, доказује и једна од најбољих и најпризнатијих пародских страница на друштвеним мрежама – “Негујмо Србски” , која с времена на време објављује Вучићеве филмске изразе лица и пакује их у комичне и поспрдне мимове који премашују и више хиљада лајкова. Исто је и са Инстаграм страницом “Дрољана”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Истину о крају СФРЈ прочитајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА