Најновије

ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: Црногорска полиција је чувала терористе и враћала их на Косово!? (ВИДЕО)

Које су везе Мила Ђукановића  и Хашима Тачија, кључно је питање које је постављено Небојши Милосављевићу, адвокату, и Гојку Раичевићу, главном и одговорном уреднику сајта "ИН4С".

ОВК (Фото: Јутјуб)

Поводом писања великог броја штампаних, али и извештавања електронских медија, да ће Мило Ђукановић бити сведок одбране у случају потврђивања оптужнице Тачију, адвокат Милосављевић је рекао да је та вест сензационалистичка.

- Уколико Тачи буде званично оптужен, а ја очекујем да ће у понедељак 24. августа бити потврђена оптужница, њему и његовим сарадницима, то нема никакве везе са  Милом Ђукановић, он неће бити сведок Тачију око његовим злодела на Косову, Ђукановић нема никакве везе са злочинима "ОВК" - рекао је Небојша Милосављевић.

Сличног става да Тачи и Ђукановић немају додирних тачака, није био и други гост Гојко Раичевић.

- Ја имам мало другачији поглед на целу ситуацију, Савезништво Тачија и Миле Ђукановића траје још од 1999. године. Обоје су били миљеници Мадлен Олбрајт, били су савезници у разним договорима. Подсетио бих на случај из 1999. године када су терористи бежали од полиције Србије и Војске Југославије, они су уточиште налазили управо у Црној Гори. Тамо их је дочекивала црногорска полиција. Терористи су у Црној Гори одмарали и опорављали се, а онда су потом преко Албаније поново одлазили на ратиште на Косово, а то без знања Миле Ђукановића никако није могло да прође - рекао је Раичевић.

Прочитајте ОВДЕ  каква је то демонстрација моћи у Егејском мору.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА