Најновије

Вакцином „заравнали криву“, али вертикално! 85% вакцинисаних рекордно оболели! (ФОТО)

Чланови Кризног штаба у Србији ових дана "трубе" по свим режимским медијима како је неопходно да вакцинишемо 80 одсто становништва, а онда на пролеће можемо да скинемо маске. Ево шта се заиста дешава у земљи која је спровела тако масовну вакцинацију против корона вируса, а многи би рекли да је заправо реч о убризгавању недовољно испитане генске терапије.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Сингапур је пре два дана дошао до 85 одсто вакцинисаног станивништва, што је према речима Предрага Кона, Бранимира Теодоровића, Радмила Јанковића, Ђерлека и осталих Шеклера, проценат довољан да се „заравна крива“.

Управо се то догодило у Сингапуру. Заравнали су криву, али вертикално! Ова земља претходних дана бележи рекордан број заражених, готово 3.000 по дану. До лета су имали свега до сто заражених дневно, па чак и мање. Како је растао проценат вакцинације, растао је и број заражених, да би недавно „експлодирао“.

Званичници се у Сингапуру правдају да и поред огромног скока заражених нема много преминулих од короне, али их у тој држави није било ни пре вакцинације. Сличан сценарио одиграо се и у Израелу.

Иако је број преминулих од корона вируса дневно знатно мањи него у Србији (у Сингапуру је углавном испод 10 људи на дан, а било је и до 15 умрлих), то је и даље велики скок у односу на период када није било тако масовне вакцинације станивништва као сада.

Краљ Абдулах окончао арапско пролеће. Сиријској изолацији долази крај! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА