Најновије

БИА И ГАШИЋ ИЗГУБИЛИ СЛУЧАЈ: Думановић тврдио да су корумпирани па победио на Суду

Покрет Ослобођење овим путем обавештава јавност и медије да је данас суд пресудио у корист Милана Думановића, оснивача покрета Ослобођење. 

Милан Думановић (Фото: Хелм Каст)

После изношења завршне речи судија Трећег основног суда изрекао је пресуду да се Думановић ослобађа оптужби по приватној кривичној пријави директора Безбедносно информативне агенције Братислава Гашића, као и да је господин Братислав Гашић дужан да исплати судске трошкове.

"Задовољан сам исходом данашње пресуде. Ова пресуда је доказ да у криминализованом судству од стране извршне власти Српске напредне странке, постоје часне и поштене судије, које не желе да учествују у прогону поштених људи. Безбедносно информативна агенција би требало да буде институција која се брине о безбедности наше земље и свих њених грађана. Поред свега морално би било да садашњи директор БИА Гашић поднесе оставку", кратко је саопштио Милан Думановић у писаној изјави за медије.

Подсетимо, Безбедносно информативна агенција и њен директор Братислав Гашић поднели су кривичне пријаве против Милана Думановића због изношења мишљења у емисији "Утисак недеље" на рачун корумпираног дела БИА и Братислава Гашића.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА