Најновије

Eмил Влајки: Политички крвници, њихови судови и остали плаћеници

„Коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом“

Пише: Емил Влајки
 У Сарајеву је почела нова фарсична епизода политичке тракавице која има за циљ „дисциплинирање непослушних Срба“ из Републике Српске. Замислите, усудили су се да кажу како су им многи закони силом били наметнути од стране крвника „међународне заједнице“, а да су друге морали изгласати под присилом. С обзиром на ту терор-атмосферу, они би да наметнуте штетне законе по њих пониште, а да отуђене надлежности врате са БиХ на ентитетски ниво. То је „толики злочин“, да је Тужилаштво БиХ то видјело као антиуставно дјеловање против ове „кенгуру“ државе, па српске кривце зове на одговорност. Притом, опозиционе лидере који нису гласали за враћање надлежности (нека им је „на част“) саслушава као свједоке, а лидере владајуће коалиције као оптужене (злочинце).

Како се понашају тероризиране особе

Али, прије него што наставим диванити о овој папазјанији, хтио бих дефинитивно рашчистити нешто што ми иде на нерве јер је толика демагогија, хипокризија и злоба најгоре врсте.

Наиме, ти идиоти сваки час питају ове из Додикове странке због чега су и они гласали за пријенос многих надлежности са ентитетског на БиХ ниво. Другим ријечима, к'о фол, зашто нисте били храбри и принципијелни и гласали против?

Е, па ви паметњаковићи који нас остале сматрате дебилима, знате ли што америчка власт препоручује својим грађанима који су киднапирани од исламских терориста? Каже им, изјавите све што од вас траже да изјавите како би сте остали живи. Јер то је најважније. Ми сви знамо да ви тако не мислите, а ви ћете касније повући ваше изјаве!

Или, рецимо да се ви, прозападни „хуманисти“, нађете, „фаце то фаце“ са пар бандита пријетећег израза који од вас траже ваш новчаник, а и да успут пјевате: „Ја сам за Путина, ја сам за Путина“. Дали бисте им и оно што не траже, нахвалили Путина, а и заплесали казачок, само да останете неповријеђени, зато јер би били тероризирани.

А у оно доба Срби су истински били тероризирани. „Главе су се скидале“ свима који су били „непослушни“. Поплашену су забранили да и даље буде предсједник Републике Српске, Шаровића, садашњег лидера СДС, су стрпали у затвор, у једном су дану смијенили 56 легално изабраних српских посланика, тисућама људи су одузели особне карте и пасоше, годинама нису могли повратити своја грађанска права, многима су пријетили Хагом, итд.

Елем, ондашњи политичати који су избјегли санкције, сада када могу (или, када мисле да могу), траже назад оно што су, од политичких крвника, претходно били присиљени да дадну! А то је, по вашим стандардима, онда било апсолутно легитимно.

Зато, ви плаћеници у доларима, фунтама и еурима који, у облику „аналитичара“, „независних новинара“ и прљавих политичара који се надате промоцији након што странци „скину“ Додика, оваквим питањима срамотите свој, српски народ, од…...е једном заувијек са вашом хипокризијом и душебрижничком демагогијом.

По мишљењу плаћеника Тужилаштва и Суда БиХ, Срби су „рођени злочинци“ 

Постоје двије врсте антисрпских судова у БиХ у којима сједе слуге свјетских крвника. Први је Уставни суд БиХ, дејтонска категорија, у којем сједе три страна суца чији се интереси „зачудо“, у свим битним стварима, поклапају са интересима Бошњака/муслимана. У некој другој колумни ћу говорити о том суду. Други је Суд БиХ, вандејтонска творевина, установљен вољом ондашњег Високог представника, политичког крвника, 2002. године. С њим, у пару иде и    Тужилаштво БиХ, основано такођер вољом Високог представника, 2003. године.

Тужилаштво БиХ је у периоду 2005-2011. године оптужило 189 лица у 114 предмета од чега:
-    132 Срба (69,84 %) у 76 кривичних предмета,
-    26 Хрвата (13,76%) у 19 кривичних предмета.
-    31 Бошњак (16,4%) у 19 кривичних предмета.
   
Што се Суда БиХ тиче, ево неких статистика:
   
А)  Подаци до којих је дошао Републички центар за истраживање ратних злочина, подаци о оптуженим лицима, изреченим правоснажним и неправоснажним затворским казнама приказани су у табели

За разлику од Срба, припадници бошњачке и хрватске националности нису оптуживани за кривично дјело геноцида.

Врло вјеројатан епилог – већ виђено

Овај пут, према жељама Бошњака/муслимана, ово суђење ће се одвијати у специјалним околностима. У међувремену, по одлуци САД, Велике Британије и Њемачке, ће трупе НАТО—а окупирати Републику Српску, скинути  с власти Додика и његове истомишљенике, и довести на власт добро истренирану „млађахну екипу“ која је научена да копира читаву Додикову антизападну реторику, а која ужива нескривену подршку Србије. Резултат ће бити централизирана шеријатско-грађанска БиХ.

МОЖДА БОГА ИМА, АЛИ ПРАВДЕ ЗА СРБЕ НЕМА!

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

   

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА