Најновије

ВЕДРАНА РУДАН: Европа се показала као "шака јада"

Писац и блогерка Ведрана Рудан, која је вакцину против корона вируса примила у Београду, коментарисала је данас критике које су јој због тога упућене у Хрватској и поново истакла да је масовна имунизација у Србији решена одлично, а да се Европа показала као "шака јада".

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

"Политика је политика. Ја сам тамо дошла на позив Београда, државе Србије, да не околишамо. Ако ћемо да кажемо да се држава Србија перципира као (Александар) Вучић, има своје непријатеље и медије који су против њега и медије који су за", рекла је Рудан гостујући на загребачкој N1 tv.

Наравно, истакла је да су ти медији који су против Вучића, како наводи, искористили чињеницу да је она као странкиња дошла у Београд да прими вакцину, да би се обрачунали са српским председником.

Говорила је и о томе да су је питали да ли се осећа кривом због тога што је можда ускратила вакцину некоме коме је она била потребна.

"Ја сам рекла да ако је то тако, да се осећам кривом, али ми је речено да вакцине има доста и да сам ја отишла тамо као неко ко мисли да неће украсти никоме ништа. Да долазим као уметница, не као крадљивица", рекла је Рудан.

Рекла је и да се испоставило да је 4.000 страних држављана у Србији примило вакцину.

"Мислим да је то један племенити циљ земље која има вишак да помогне сиротињи којој је живот угрожен из земаља које их немају. Ја имам милион хроничних болести и стара сам. Европа се показала као шака јада", закључила је Рудан.

Искритиковала председника Хрватске

Рудан је данас оштро криитиковала председника Зорана Милановића због јавног препуцавања са женским удружењем БаБе.

Рудан је гостујући на загребачкој N1 за Милановића рекла да је "дивљак који није за Хрватску учинио ништа", да је "поткапацитетан" и "интелектуално невин", као и да би било боље да јутром не устаје из кревета.

"Свако Милановићево дизање не вреди ни пет пара, а камоли један долар и на свом сам блогу рекла да би за Хрватску био спас када се он уопште не би дизао из кревета, него да остане у њему и хрче тамо до краја мандата", навела је.

Каже да није разочарана у Милановића, већ у народ који га је изабрао.

А на питање да ли се боји да ће Милановић сада напасти, рекла је:"Ја сам нико, обична грађанка сам, иза мене не стоји хорда следбеника, осим мојих читатеља. У рату, у физичком би ја ту већ добила своје, али у вербалном он шансе нема јер му је вокабулар сиромашан, оптерећен којекаквим латинским цитатима...".

Зашто је Вучић кукавица, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА