Најновије

ПРЕВАРИЛИ ПОРОДИЦУ ВОЈНИКА ПОГИНУЛОГ НА КОШАРАМА: Породица послала новац у Албанију за откуп, али свог Славка више нису видели! (ФОТО)

Бездушни преваранти злоупотребили су бол породице војника Славка Крунића који је погинуо на Кошарама.

Војници на Кошарама. (Фото: Јутјуб)

Славко је погинуо 4. маја 1999. године кад је погођен снајпером у пределу главе. Његово тело није могло бити извучено па је Славко остао на Проклетијама до краја рата, а породици је неколико дана након његове погибије јављено да је нестао.

Његове посмртне остатке Кфор је након рата предао српским властима те је сахрањен као НН лице у гробници број 521 на гробљу Лешће у Београду.

- Док још није био идентификован његовим родитељима је јављено да се налази у Албанији и да је за његово ослобађање потребна велика свота новца. Родитељи су све услове испунили и предали новац, али од Славка није било ни трага ни гласа - откривено је недавно на страници посвећеној херојској борби на Кошарама.

Славко Крунић рођен је 5. децембра 1978. године у Горњем Милановцу од оца Тиослава и мајке Љиљане. Одрастао је у селу Каменица.

Јуна 1998. године отишао је на одслужење војног рока на обуку за граничаре, а септембра месеца добија прекоманду у 53. гранични батаљон на караулу Кошаре.

Видео је све страхоте рата о којима је писао девојци у писмима. Његова највећа жеља је била да се из рата врати жив. У свом последњем писму, датираном на 20. април 1999. године, рекао је да у себи осећа тугу и бес због погинулих другара и да је већ 12 дана на ивици живота и смрти.

Породица је иначе 2003. године пристала на ДНК анализу. Његови посмртни остаци су након тога ексхумирани и Славко је сахрањен у свом родном селу 11. октобра исте године. 

На двадесетогодишњицу смрти откривена му је биста у селу.

Мајк Помпео шокирао тврдњама - упозорио на велику опасност! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА