Најновије

"БРАНИЋЕМО ИХ ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ!": Црногорски диктатор наставља да прети!

Председник ДПС-а Мило Ђукановић рекао је данас да је његова партија спремна да тековине које су створили брани "до последње капи крви", небитно да ли је на власти или у опозицији.

Мило Ђукановић. (Фото: predsjednik.me)

Он је подсетио да му је замерано због сличних изјава које је давао, али да се није поколебао, те да се и тада и данас врло прецизно изражава, пренела је РТЦГ.

Он је рекао да је ДПС борбена партија, која је већ у гарду, бори се и скраћује време трајања ове владе.

Ђукановић је уверен да ће ДПС значајно скратити време трајања актуелне Владе Црне Горе, поручујући да су свесни да са сваким следећим даном трајања те власти Црна Гора губи.

- Губи поверење инвеститора, темпо развоја, имиџ који је постојао о Црној Гори, као држави мултиетничког друштва - рекао је Ђукановић.

Он је појаснио да је њихов демократски капацитет такав "да ћемо прихватити слободно изражену вољу грађана".

- Ми смо морали отићи у опозицију, да би се у Црној Гори признали резултати - тврди Ђукановић.

- Али немојте да се заносите. То је био саставни део мог обраћања. На изборима се није одлучивало о држави. Ако помислите да би вам победа на изборима могла дати право да рушите државу, е тада ћете се суочити са нама, јер ћемо категоричкли бранити државу Црну Гору - поручио је Ђукановић.

Он је, говорећи о актуелној политичкој ситуацији, рекао да ситуација није безнадежна, јер је десетак месеци од промене власти показало квалитет државног темеља Црне Горе.

- Колико је било оних који су ликовали, не због победе на изборима, већ зато што ће им то помоћи да уруше државу Црну Гору и маргинализују ДПС, као кључни стуб одбране државе Црне Горе и европских вредности, па се показало да нису били у праву - рекао је Ђукановић, преноси РТЦГ.

Из свега ће, како је рекао, Црна Гора изаћи богатија, јер ће раскрстити са заблудом да у Црној Гори постоји друга политичка дивизија која је истог проевропског опредјељења и која тај посао може радити квалитетније од ДПС-а.

- Нажалост, и даље се показује и у Црној Гори и на Западном Балкану да се једва мукотрпно порадја једна снажна политика која је опредељена да наше друштво непоколобљиво води ка Европи, а да је алтернатива на Балкану окорели национализам - оценио је Ђукановић.

Си Ђинпинг стеже обруч, а сви се питају која му је следећа мета! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА