Најновије

ВУКАНОВ ТАТА ЗАГРМЕО ПРОСВЕТАРИМА: "Ви сте потоњи земаљски олош, дајете децу на стрељање! Бог вас клео проклети изроди!"

Један гневни отац послао је писмо школи коју похађа његов син, како би их упозорио да не смеју да се играју са претњама да ће вакцинисати децу.

Над главама невине деце надвиле су се вакцине (фото: pixabay.com)

“УПРАВИ ОШ БРАЋА БАРУХ

РАЗРЕДНОМ СТАРЕШИНИ шестог три

Непоштована Управо Школе

Непоштована разредна старешин(к)о,

Кад бисте имали макар промил савести, поштења, части или макар трунку памети, ви никад не бисте проследили овакву поруку којом тражите од родитеља да прихвате вакцинацију (што је суфемизам за стерилизацију, односно убиство) наше деце.

Жалосно је да такви ништаци васпитавају генерације на којима ћe почивати будућност Србијe!

Ви се позивате на Министарство и његове "снажне препоруке", као да тамо седи Савет Мудраца, Свети Синод или Сабор светитеља, а сви добро знамо да је тамо корумпирани бирократски олош лезилебовића, какви сте и ви сами јер већ деценијама уништавате школство у Србији гурајyћи у ђачке торбе најгоре смеће, yџбенике које штампају наши истребитељи и окупатори. У њима се учи да су Турци били просветитељи, а данак у крви пут до успеха.

Ви за мизеран бакшиш издајете наше најсветије и по томе сте нижи и гори од последње уличне проститутке. Где вам је разум и како се нико од вас не запита откуд све ово одједном, и како то да Европа даноноһно у највећим културним центрима, баш овим поводом, бије битку за опстанак својих народа и држава?

Зар се не сећате да су нам колико јуче узимали ђаке из школских клупа и водили право на стрељање!? То нису радили ванземаљци него иста ова Европа која прописује стрељање вакцином ова Европа која вам штампа уџбенике за целу Србију, а уз вашу помоћ, уз бакшиш који уосталом узимају од нас, утрпавају у торбе нашој деци.

Како се не стидите земље којом гмижете? Кад бисте имали ишта људско стидели бисте се и канализације у коју испуштате најбољи део себе. Ви сте узурпирали свеколико школство у Србији све под изговором бриге о здрављу иако никад није доказано да се иједно дете разболело од ваше измишљене болести. Зар се не сећате да је колико јуче и професор стао у строј за стрељање са својим ђацима, за ралику од вас који се кријете иза снажних препорука, и нашу децу продајете за бедан бакшиш.

Распитајте са како се зове онај професор који је с ђацима стао у строј за стрељање? Колико школа по Србији носи његово име? Где су постављене његове бисте? Али зато Брозових терориста и џелата има у сваком селу и у свим градовима Србије!

Ви сте заиста потоњи земаљски олош!

На чему се заснивају те снажне препоруке осим на снажним лажима и одсуству свакога трага човечности?

Ви сте постали гласноговорници тих лажова и криминалаца.

Ви сте узурпирали право на образовање и претворили школство у приватну прћију и већ 30 месеци примате незарађене плате. Ленчарите, пландујете о државном трошку, на штету генерација нових ђака за које понеко верује да су будуһност Србије.

Писмо Вукановог тате, Лабуда Драгића упућено просветним нерадницима (фото: вибер)

Уместо да васпитавате и преносите знање (кога, нажалост, ни сами немате, чак ни у оним областима за које сте стекли некакве жалосне дипломе-потврде) ви сте постали продужена рука и гласноговорници једне опскурне полудржавне полуприватне криминално-сатанистичке организације којa се зове Кризни штаб (по угледу на оне Мошине, Титове, Кардељеве и Бакарићеве штабове за ликвидацију Срба) - на чијем челу фигурира једна опскурна сподоба, вазда са обојком преко жвала, нека карикатурална верзија доктора Менгелеа, некакав бескрвни хуманоид. човеколики испљувак пацовског карактера полукриминалне прошлости уплетен у афере око пљачке државног новца у милионским износима, тип страшила из кафкијанских светова...

Нарочито је у духу ваших лажи, вашег подлаштва и лицимерја ваша синтагма снажно се препоручују! Ма снажно ви то себи ставите у ваша жвала проклети ниткови!

Као што сте до сада били непосредни извршиоци уништавања школства, тако сте се сада прихватили улоге непосредих саучесника у злочину!

Срам вас било ништаци!

Запамтите! НИКАД, НИКАД да нам се не обратите са оваквим и сличним захтевима!

Бог вас клео проклети изроди!

И нека се на све вас сручи ГНЕВ БОГА ПРАВДЕ коме се у химни обраћамо!

Вуканов тата, Лабуд Драгић

П.С. Немојте се изненадити ако вас посетим.”

А бесни су и возачи, спрема се побуна, “све ври у нама док не покипи”, кажу, јер због каквих бизарних ствари их враћају са техничког прегледа, читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА