Najnovije

VUKANOV TATA ZAGRMEO PROSVETARIMA: "Vi ste potonji zemaljski ološ, dajete decu na streljanje! Bog vas kleo prokleti izrodi!"

Jedan gnevni otac poslao je pismo školi koju pohađa njegov sin, kako bi ih upozorio da ne smeju da se igraju sa pretnjama da će vakcinisati decu.

Nad glavama nevine dece nadvile su se vakcine (foto: pixabay.com)

“UPRAVI OŠ BRAĆA BARUH

RAZREDNOM STAREŠINI šestog tri

Nepoštovana Upravo Škole

Nepoštovana razredna starešin(k)o,

Kad biste imali makar promil savesti, poštenja, časti ili makar trunku pameti, vi nikad ne biste prosledili ovakvu poruku kojom tražite od roditelja da prihvate vakcinaciju (što je sufemizam za sterilizaciju, odnosno ubistvo) naše dece.

Žalosno je da takvi ništaci vaspitavaju generacije na kojima će počivati budućnost Srbije!

Vi se pozivate na Ministarstvo i njegove "snažne preporuke", kao da tamo sedi Savet Mudraca, Sveti Sinod ili Sabor svetitelja, a svi dobro znamo da je tamo korumpirani birokratski ološ lezilebovića, kakvi ste i vi sami jer već decenijama uništavate školstvo u Srbiji gurajyći u đačke torbe najgore smeće, ydžbenike koje štampaju naši istrebitelji i okupatori. U njima se uči da su Turci bili prosvetitelji, a danak u krvi put do uspeha.

Vi za mizeran bakšiš izdajete naše najsvetije i po tome ste niži i gori od poslednje ulične prostitutke. Gde vam je razum i kako se niko od vas ne zapita otkud sve ovo odjednom, i kako to da Evropa danonoһno u najvećim kulturnim centrima, baš ovim povodom, bije bitku za opstanak svojih naroda i država?

Zar se ne sećate da su nam koliko juče uzimali đake iz školskih klupa i vodili pravo na streljanje!? To nisu radili vanzemaljci nego ista ova Evropa koja propisuje streljanje vakcinom ova Evropa koja vam štampa udžbenike za celu Srbiju, a uz vašu pomoć, uz bakšiš koji uostalom uzimaju od nas, utrpavaju u torbe našoj deci.

Kako se ne stidite zemlje kojom gmižete? Kad biste imali išta ljudsko stideli biste se i kanalizacije u koju ispuštate najbolji deo sebe. Vi ste uzurpirali svekoliko školstvo u Srbiji sve pod izgovorom brige o zdravlju iako nikad nije dokazano da se ijedno dete razbolelo od vaše izmišljene bolesti. Zar se ne sećate da je koliko juče i profesor stao u stroj za streljanje sa svojim đacima, za raliku od vas koji se krijete iza snažnih preporuka, i našu decu prodajete za bedan bakšiš.

Raspitajte sa kako se zove onaj profesor koji je s đacima stao u stroj za streljanje? Koliko škola po Srbiji nosi njegovo ime? Gde su postavljene njegove biste? Ali zato Brozovih terorista i dželata ima u svakom selu i u svim gradovima Srbije!

Vi ste zaista potonji zemaljski ološ!

Na čemu se zasnivaju te snažne preporuke osim na snažnim lažima i odsustvu svakoga traga čovečnosti?

Vi ste postali glasnogovornici tih lažova i kriminalaca.

Vi ste uzurpirali pravo na obrazovanje i pretvorili školstvo u privatnu prćiju i već 30 meseci primate nezarađene plate. Lenčarite, plandujete o državnom trošku, na štetu generacija novih đaka za koje poneko veruje da su buduһnost Srbije.

Pismo Vukanovog tate, Labuda Dragića upućeno prosvetnim neradnicima (foto: viber)

Umesto da vaspitavate i prenosite znanje (koga, nažalost, ni sami nemate, čak ni u onim oblastima za koje ste stekli nekakve žalosne diplome-potvrde) vi ste postali produžena ruka i glasnogovornici jedne opskurne poludržavne poluprivatne kriminalno-satanističke organizacije koja se zove Krizni štab (po ugledu na one Mošine, Titove, Kardeljeve i Bakarićeve štabove za likvidaciju Srba) - na čijem čelu figurira jedna opskurna spodoba, vazda sa obojkom preko žvala, neka karikaturalna verzija doktora Mengelea, nekakav beskrvni humanoid. čovekoliki ispljuvak pacovskog karaktera polukriminalne prošlosti upleten u afere oko pljačke državnog novca u milionskim iznosima, tip strašila iz kafkijanskih svetova...

Naročito je u duhu vaših laži, vašeg podlaštva i licimerja vaša sintagma snažno se preporučuju! Ma snažno vi to sebi stavite u vaša žvala prokleti nitkovi!

Kao što ste do sada bili neposredni izvršioci uništavanja školstva, tako ste se sada prihvatili uloge neposredih saučesnika u zločinu!

Sram vas bilo ništaci!

Zapamtite! NIKAD, NIKAD da nam se ne obratite sa ovakvim i sličnim zahtevima!

Bog vas kleo prokleti izrodi!

I neka se na sve vas sruči GNEV BOGA PRAVDE kome se u himni obraćamo!

Vukanov tata, Labud Dragić

P.S. Nemojte se iznenaditi ako vas posetim.”

A besni su i vozači, sprema se pobuna, “sve vri u nama dok ne pokipi”, kažu, jer zbog kakvih bizarnih stvari ih vraćaju sa tehničkog pregleda, čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA