Најновије

КАКВА БРЕ ТРИ ПРСТЕНА! У Гучу улази ко и како хоће, нема никаквих мера!

Најстрашније мере са три прстена заштите фестивала у Гучи, коју су до последњег дана пред почетак најављивали Кризни штаб и руководство општине Гуча, показале су се као најобичнија шарена лажа, а једини ефекат био је да су одвратили бројне госте да не дођу на фестивал. Због тога се угоститељи жале на слабу посету, а што се тиче мера, према извештајима медија, а и твитер заједнице, њих нико не поштује.

Гуча 2021 (фото: Н1 видео скриншот)

Репортер Н1 већ првог дана извештава да нема никаквих мера, а изричито каже:

- А и екипа Н1 је данас на улазу у Гучу заустављена, али без икакве провере смо ушли, као и други грађани који су се у том тренутку затекли на улазу у Гучу. Такође, што се тиче самих мера, у центру ове варошице немам утисак да се поштују, иако грађани кажу да су вакцинисани или да су прележали болест – рекао је извештач ове телевизије.

Претходно је навео да није стекао утисак да се у Гучи поштују мере и додао: 

- Иако на различитим местима за улазак у Гучу постоје пунктови за проверу грађана да ли су прележали корона вирус, да ли су вакцинисани, имају ли негативан ПЦР тест, или чак негативни брзи антиген тест који могу урадити на самом улазу у Гучу, немам утисак да се поштују мере.

Он је навео да су се улични продавци жале на “мањак грађана и посетилаца и туриста”, те “брину о томе хоће ли приходовати довољно”. Тај видео прилог можете погледати ОВДЕ и уверити се и сами.

А на твитеру можете видети и овакве поруке

Јасно је као дан да дан да су Кризни штаб и власт само изблефирали народ како не би дошао на овај фестивал. Али и сам податак да је јако мало посетилаца сведочи о томе колико људи у Србији није спремно да се подвргава дискриминационим фашистичким мерама.

Вучић је напао грађане како леже по 60 дана у болници, а годишње издвоје да плате само два дана, о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда, Н. Б.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА