Najnovije

KAKVA BRE TRI PRSTENA! U Guču ulazi ko i kako hoće, nema nikakvih mera!

Najstrašnije mere sa tri prstena zaštite festivala u Guči, koju su do poslednjeg dana pred početak najavljivali Krizni štab i rukovodstvo opštine Guča, pokazale su se kao najobičnija šarena laža, a jedini efekat bio je da su odvratili brojne goste da ne dođu na festival. Zbog toga se ugostitelji žale na slabu posetu, a što se tiče mera, prema izveštajima medija, a i tviter zajednice, njih niko ne poštuje.

Guča 2021 (foto: N1 video skrinšot)

Reporter N1 već prvog dana izveštava da nema nikakvih mera, a izričito kaže:

- A i ekipa N1 je danas na ulazu u Guču zaustavljena, ali bez ikakve provere smo ušli, kao i drugi građani koji su se u tom trenutku zatekli na ulazu u Guču. Takođe, što se tiče samih mera, u centru ove varošice nemam utisak da se poštuju, iako građani kažu da su vakcinisani ili da su preležali bolest – rekao je izveštač ove televizije.

Prethodno je naveo da nije stekao utisak da se u Guči poštuju mere i dodao: 

- Iako na različitim mestima za ulazak u Guču postoje punktovi za proveru građana da li su preležali korona virus, da li su vakcinisani, imaju li negativan PCR test, ili čak negativni brzi antigen test koji mogu uraditi na samom ulazu u Guču, nemam utisak da se poštuju mere.

On je naveo da su se ulični prodavci žale na “manjak građana i posetilaca i turista”, te “brinu o tome hoće li prihodovati dovoljno”. Taj video prilog možete pogledati OVDE i uveriti se i sami.

A na tviteru možete videti i ovakve poruke

Jasno je kao dan da dan da su Krizni štab i vlast samo izblefirali narod kako ne bi došao na ovaj festival. Ali i sam podatak da je jako malo posetilaca svedoči o tome koliko ljudi u Srbiji nije spremno da se podvrgava diskriminacionim fašističkim merama.

Vučić je napao građane kako leže po 60 dana u bolnici, a godišnje izdvoje da plate samo dva dana, o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda, N. B.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA