Најновије

ДОГОДИНЕ НА КОСОВУ! Шешељ прокоментарисао повлачење САД из Авганистана: Слична ситуација десиће се и на КиМ!

Председник СРС Војислав Шешељ изјавио је да ће Американци отићи и са Косова и Метохије, као што су напустили и Авганистан.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ каже да су Американци поражени у дугом рату у Авганистану.

- Очекујем да талибани у потпуности преузму власт, а сада на све стране беже амерички квислинзи. Уместо да их Американци поведу са собом у Америку, они траже жртве међу тзв. пријатељским државама у којима ће да сместе хиљаде тих квислинга. Квислинзи не смеју да сачекају талибанску власт јер би били кажњени. Свака држава у свету кажњава квислинге који се појаве у случају рата и окупације дела или целе територије. То су све Авганистанци који су сарађивали са окупатором - рекао нам је лидер радикала.
Председник СРС каже да га не занима шта ће да раде талибани јер је то унутрашња ствар Авганистана.

- Авганистан је много претрпео због бомбардовања. То су ипак највеће жртве, а то шта ће да раде нове власти ствар је Авганистанаца. Очигледно Авганистанци нису спремни да им се супротставе, свуда их примају са одушевљењем. Видели смо на улицама Кабула да их поздравља становништво. Ја се не бих мешао у унутрашње ствари Авганистана - рекао је Војислав Шешељ.

Шешељ каже да Србија нема разлога да прихвата авганистанске квислинге. 

- Нека прихватају они који су окупирали Авганистан и који су тамо донели рат - рекао је председник СРС.

Лидер радикала каже да ће се слична ситуација десити и на Косову и Метохији.

- Кад оду окупатори, кад оду Американци онда ће настати јурњава свих оних који су спроводили терор, који су убијали и шиканирали Србе. Албанци са Косова и Метохије који нису никакве злочине чинили неће имати чега да се боје. Сви Албанци који буду желели да буду лојални држави Србији неће имати никаквих проблема, а они који су сарађивали са окупатором и чинили злочине мораће да беже или их чекају тешке казне. Можда се и деси нека амнестија ако дође до мирног преласка Косова и Метохије под контролу српских власти. Окупатор једном мора отићи. Видите колике су трошкове имали Американци у Авганистану, а ништа нису постигли. Ми само не смемо никада да призмамо независност тзв. Косова и једном ће се и тај део територије вратити под контролу наше војске и полиције - рекао је др Шешељ и истакао да тај час није далеко.

Авганистанска војска неће да се бори против талибана! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА