Најновије

ГЕНЕРАЛ КОНАШЕНКОВ СЕ ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: Објавио најновије информације са фронта

Руске ракетне и артиљеријске јединице извеле су током ноћи ударе на 1.053 украјинска војна објекта, изјавио је данас портпарол руског Министарства одбране Игор Конашенков.

Фото: mil.ru

Он тврди да су да су руске трупе уништиле 496 украјинских беспилотних летелица, 2.388 тенкова и других оклопних возила од почетка "специјалне војне операције у Украјини", преноси ТАСС.

- Укупно, следећи циљеви су елиминисани од почетак специјалне војне операције: 140 авиона, 496 беспилотних летелица, 253 ракетна система земља-ваздух, 2.388 тенкова и других борбених оклопних возила, 256 вишецевних ракетних система, 1.029 топова и минобацача пољске артиљерије и 2.232 специјална војна моторна возила - рекао је руски војни портпарол.

Руско министарство одбране објавило је раније данас видео снимак, на којем се види како "паметне ракете" уништавају командно место украјинске војске.

- Високо прецизном артиљеријском муницијом "Краснопољ" изведен је напад на извиђачки командни пункт моторизоване пешадијске јединице Оружаних снага Украјине, који се налази у индустријском објекту. Прецизним поготком уништен је штаб јединице - наводи се у саопштењу руског министарства одбране, пренео је ТАСС. Снимак можете погледати ОВДЕ.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА