Најновије

НАЈКРВАВИЈИ СУКОБ ТЕК ДОЛАЗИ! Свет дословно на ивици светског рата

Најновије излагање Бранка Павловића донело нам је огроман број чињеница везаних за рат који је започео на Блиском истоку.

Рат између Израела и Палестине, који се захуктава брзином муње, прети да постане крвавији сукоб од рата на истоку између Руске Федерације и НАТО-а.

“Одговорно вас уверавам да Израел неће дозволити стварање независне Палестине на територији коју је окупирао, а Хамас неће потписати примирје са Израелом док Јевреји црно на бело не потпишу да ће Палестина бити независна. Ситуација је мат ситуација на обе стране, што Американцима може и не мора одговарати”, додао је Бранко Павловић.

Већ неко време у Израелу трају протести против Бењамина Нетањахуа и његове политике, намеће се питање да ли је то разлог због ког би се Американци умешали у његову смену на овај начин.

БИВШИ ШЕФ МИ6 УПОЗОРАВА: Хамас је поставио замку за Израел

„Нејасно је зашто би Америка приморала Израел да уђе у сукоб – а она га је натерала и изазвала, осим ако кључни разлог није смена Бењамина Нетањахуа. Сада морамо пажљиво пратити Нетањахуове потезе и видети да ли ће он заиста ући у Газу и изазвати највеће крвопролиће у историји Израела”, рекао је Бранко Павловић.

Ово и још много тога погледајте у најновијем интервјуу Бранка Павловића на Јутјуб каналу „Х33“.

ВАЗДУШНИ УДАР НА ПОЈАС ГАЗЕ: Израелска војска убила високог званичника Хамаса

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА