Najnovije

NAJKRVAVIJI SUKOB TEK DOLAZI! Svet doslovno na ivici svetskog rata

Najnovije izlaganje Branka Pavlovića donelo nam je ogroman broj činjenica vezanih za rat koji je započeo na Bliskom istoku.

Rat između Izraela i Palestine, koji se zahuktava brzinom munje, preti da postane krvaviji sukob od rata na istoku između Ruske Federacije i NATO-a.

“Odgovorno vas uveravam da Izrael neće dozvoliti stvaranje nezavisne Palestine na teritoriji koju je okupirao, a Hamas neće potpisati primirje sa Izraelom dok Jevreji crno na belo ne potpišu da će Palestina biti nezavisna. Situacija je mat situacija na obe strane, što Amerikancima može i ne mora odgovarati”, dodao je Branko Pavlović.

Već neko vreme u Izraelu traju protesti protiv Benjamina Netanjahua i njegove politike, nameće se pitanje da li je to razlog zbog kog bi se Amerikanci umešali u njegovu smenu na ovaj način.

BIVŠI ŠEF MI6 UPOZORAVA: Hamas je postavio zamku za Izrael

„Nejasno je zašto bi Amerika primorala Izrael da uđe u sukob – a ona ga je naterala i izazvala, osim ako ključni razlog nije smena Benjamina Netanjahua. Sada moramo pažljivo pratiti Netanjahuove poteze i videti da li će on zaista ući u Gazu i izazvati najveće krvoproliće u istoriji Izraela”, rekao je Branko Pavlović.

Ovo i još mnogo toga pogledajte u najnovijem intervjuu Branka Pavlovića na Jutjub kanalu „H33“.

VAZDUŠNI UDAR NA POJAS GAZE: Izraelska vojska ubila visokog zvaničnika Hamasa

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA