Најновије

„Крадљивац душа“ за све љубитеље психолошких трилера

Од аутора бестселера "Игра жмурке", нови роман потражите у Вулкану.

Фото: Вулкан

Вулкан издаваштво је припремило нови трилер маестралног немачког писца трилера Себастијана Фицека "Крадљивац душа". Овај роман доживео је велику популарност широм Европе и Азије и преведен је на више од 20 језика.

Све се дешава у једној ноћи, на Бадње вече. У луксузној психијатријској клиници у околини Берлина, док снег пада и чини то место одсеченим од остатка света, лекари и пацијенти са ужасом схватају да се манијак који већ дуго терорише град налази са њима у згради.

О њему се зна само да својим тајанственим поступком изазива запањујуће ефекте, сламајући вољу својих жртава и сводећи их на пуке људске љуштуре. Као сабласни потпис, оставља за собом папириће са двосмисленим загонеткама. Иако свесна да је једино решење да се држе заједно, ова мала група предвођена Каспаром, хоспитализованим након необјашњиве амнезије која је потпуно избрисала сећање на његову прошлост, наћи ће се пред нечим сасвим неочекиваним.
Док време неумољиво пролази, Каспару се све чешће враћају сцене из претходног живота, које мало-помало бацају светло на његов идентитет и драматичну прошлост, терајући га на шокантно путовање у мрачне дубине психе.

„Фицекови трилери одузимају дах, пуни су невероватних обрта“ – Харлан Кобен

„Себастијан Фицек је несумњиво један од најзанимљивијих приповедача у свету трилера. Увек нам сервира интензиван трилер које је немогуће одложити, а овај роман није изузетак.“ – Карин Слотер

"Крадљивац душа" је савршен избор за читаоце који уживају у психолошком трилерима са много неочекиваних преокрета.

Себастијан Фицек рођен је у Берлину. Радио је као новинар и писац за радио и телевизијске станице у читавој Европи. Његови романи изузетно су популарни, један је од најуспешнијих писаца у Немачкој. Са првим романом постигао је невероватан успех, скинувши "Да Винчијев код" са првог места топ-листе.

Вулкан издаваштво је објавило бестселер "Игра жмурке" истог аутора. Такође, слични наслови могу се наћи код Адријана Макинтија.

Трилер "Крадљивац душа" доступан је на сајту vulkani.rs.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА