Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Путин хоће да промени режим у Кијеву, преживео сам 5 или 6 атентата

Председник Украјине, Володимир Зеленски, изнео је серију шокантних тврдњи у вези са сигурносном ситуацијом у својој земљи. Зеленски тврди да је преживео најмање "пет или шест" покушаја атентата од почетка руске инвазије на Украјину у фебруару 2022. године.

 Зеленски тврди да је преживео најмање "пет или шест" покушаја атентата од почетка руске инвазије на Украјину у фебруару 2022. године. Он оптужује руског председника Владимира Путина за планирање промене режима у Украјини и за "паљење ватре" широм света својим "незаконитим и варварским ратом у Европи", тврдећи да је то довело планету на ивицу Трећег светског рата​.

Зеленски је такође поменуо да Путин подржава нападе Хамаса на Израел, указујући на јачање односа између Русије и Ирана, који је Москви испоручио беспилотне летелице камиказе​​. Осим тога, украјинске обавештајне службе су, према његовим речима, осујетиле више покушаја атентата на њега​.

Председник Украјине је изјавио да Кремљ планира да га свргне до краја године у мисији која је названа "Мајдан 3"​​. Иако су избори у Украјини требали да се одрже следеће године, Зеленски је рекао да их неће одржати због рата и потребе за јединством​. 

ПАЛО ВЕЛИКО УКРАЈИНСКО УПОРИШТЕ! Зашто је битна ова позиција и утврђење (МАПА)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА