Najnovije

ZELENSKI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Putin hoće da promeni režim u Kijevu, preživeo sam 5 ili 6 atentata

Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, izneo je seriju šokantnih tvrdnji u vezi sa sigurnosnom situacijom u svojoj zemlji. Zelenski tvrdi da je preživeo najmanje "pet ili šest" pokušaja atentata od početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru 2022. godine.

 Zelenski tvrdi da je preživeo najmanje "pet ili šest" pokušaja atentata od početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru 2022. godine. On optužuje ruskog predsednika Vladimira Putina za planiranje promene režima u Ukrajini i za "paljenje vatre" širom sveta svojim "nezakonitim i varvarskim ratom u Evropi", tvrdeći da je to dovelo planetu na ivicu Trećeg svetskog rata​.

Zelenski je takođe pomenuo da Putin podržava napade Hamasa na Izrael, ukazujući na jačanje odnosa između Rusije i Irana, koji je Moskvi isporučio bespilotne letelice kamikaze​​. Osim toga, ukrajinske obaveštajne službe su, prema njegovim rečima, osujetile više pokušaja atentata na njega​.

Predsednik Ukrajine je izjavio da Kremlj planira da ga svrgne do kraja godine u misiji koja je nazvana "Majdan 3"​​. Iako su izbori u Ukrajini trebali da se održe sledeće godine, Zelenski je rekao da ih neće održati zbog rata i potrebe za jedinstvom​. 

PALO VELIKO UKRAJINSKO UPORIŠTE! Zašto je bitna ova pozicija i utvrđenje (MAPA)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA