Најновије

СВИ СУ УМОРНИ ОД ПРОСЈАКА ЗЕЛЕНСКОГ! Антонов о посети украјинског председника Вашингтону

Ни нове антируске санкције, ни други пакет помоћи Украјини неће моћи значајно да промене ситуацију, оцењује руски амбасадор у САД.

Посета Владимира Зеленског Сједињеним Државама била је неуспешна, оценио је руски амбасадор Анатолиј Антонов, преносе "РИА Новости".

"Путовање Зеленског се показало празним. Није било могуће убедити да је Украјина важнија од безбедности Сједињених Држава. Сви су уморни од просјака из Кијева", казао је Антонов.

Према речима амбасадора, ни нове антируске санкције, ни други пакет помоћи Украјини неће моћи значајно да промене ситуацију. 

"Русија ће наставити да брани своје интересе, без обзира на све. Међутим, пут који је изабрао Вашингтон тера САД још дубље у украјински сукоб. Ништа неће помоћи Зеленском", додао је амбасадор.

Антонов је такође изразио уверење да ће "смртоносни производи са марком "Мејд ин САД вредни 200 милиона долара" само резултирати продужавањем сукоба и страдањем хиљада људи не само на истоку Европе, већ и у другим регионима света, где се "захваљујући" украјинским корумпираним званичницима ово оружје шири".

Украјински председник састао се јуче у Вашингтону са америчким председником Џозефом Бајденом.

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова навела је данас да ће Зеленски сада са испруженом руком молити за помоћ, будући да се у Конгресу САД сада воде "жестоке дискусије" о томе да ли наставити војну помоћ Кијеву или не.

ЕСТОНИЈА СЕ ИГРА СА РУСИЈОМ: Стигао је експресан одговор Москве

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА