Најновије

РУСКО МИНИСТАРСТВО ИМА ПОРУКУ ЗА БЕЛУ КУЋУ: Какви су вам то симболи? Тотална изопаченост

Портпаролка руског Министарства спољних послова осврнула се на недавни скуп са нацистичким симболима испред Беле куће, поручивши да то није слобода говора, већ тотална изопаченост.

Сједињене Државе примећују пораст антисемитског расположења у својој земљи, али у исто време дозвољавају присталицама нациста да марширају директно испред Беле куће, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

"Ужасан догађај одвио се у позадини резиденције америчких председника, праћен нацистичким симболима, скандирањем и поздравима екстремно десничарских група. Ко је организатор тог марша? Следбеници и саучесници кијевског режима. Десничар Роман Кашпур и активисткиња Наталија Шапоринскаја, која је иначе, директно повезана са америчком агенцијом УСАИД", написала је Захарова на Телеграму.

Према њенима речима, док се у Америци жале на пораст антисемитских осећања у последње време, на травњаку испред Беле куће скандирају своје нацистичке пароле представници једне структуре познате по најекстремнијем антисемитизму, јудеофобији и другим врстама расне нетрпељивости и мржње на националној основи.

"Нацисти су убијали све: Јевреје, Словене, Роме и припаднике других, са становишта Трећег Рајха, 'другоразредних' народа. Данас је ова идеологија процветала уз подршку и благослов власти Америке. То није слобода говора, већ њена тотална изопаченост", закључила је Захарова.

СТИЖЕ ПАКЛЕНА СИТУАЦИЈА ЗА ЗЕЛЕНСКОГ: Не сме још да потпише, војска бесна, људи беже

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА