Најновије

МОСКВА ШАЉЕ ПОРУКУ ЗЕМЉАМА НАТО: Престаните да спонзоришете Кијев, послушајте глас своје јавности

Русија позива руководство НАТО земаља да престану да пумпају Кијев оружјем и да поразмисле о стварима које се дешавају у њиховим земљама, изјавила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

„Сасвим је нормално да људе на Западу све више брине где нестају милијарде долара које су власти њихових држава послале Кијеву, а које би могле да буду искоришћене за побољшање живота њихових грађана. Русија поново позива руководства земаља НАТО да се, уместо непромишљеног и неодговорног пумпања оружјем неонацистичког режима Владимира Зеленског, позабаве стварима у својим земљама и послушају глас своје јавности“, навела је Захарова.


Она је подсетила да је један од кандидата за председника САД Роберт Кенеди Млађи рекао да ће се испоруке авиона Ф-16 Кијеву показати као катастрофа за Украјину.

Недавно је и чланица Представничког дома америчког конгреса Марџори Тејлор позвала да се прекине спонзорисање Кијева, истакавши да су санкције пропале јер Русија постаје богатија, а САД све сиромашније, навела је Захарова.

ЛАСЕРСКИ ТОП: Ново оружје руске војске

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА