Najnovije

MOSKVA ŠALJE PORUKU ZEMLJAMA NATO: Prestanite da sponzorišete Kijev, poslušajte glas svoje javnosti

Rusija poziva rukovodstvo NATO zemalja da prestanu da pumpaju Kijev oružjem i da porazmisle o stvarima koje se dešavaju u njihovim zemljama, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Sasvim je normalno da ljude na Zapadu sve više brine gde nestaju milijarde dolara koje su vlasti njihovih država poslale Kijevu, a koje bi mogle da budu iskorišćene za poboljšanje života njihovih građana. Rusija ponovo poziva rukovodstva zemalja NATO da se, umesto nepromišljenog i neodgovornog pumpanja oružjem neonacističkog režima Vladimira Zelenskog, pozabave stvarima u svojim zemljama i poslušaju glas svoje javnosti“, navela je Zaharova.


Ona je podsetila da je jedan od kandidata za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi rekao da će se isporuke aviona F-16 Kijevu pokazati kao katastrofa za Ukrajinu.

Nedavno je i članica Predstavničkog doma američkog kongresa Mardžori Tejlor pozvala da se prekine sponzorisanje Kijeva, istakavši da su sankcije propale jer Rusija postaje bogatija, a SAD sve siromašnije, navela je Zaharova.

LASERSKI TOP: Novo oružje ruske vojske

Izvor: Sputnikportal.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA