Најновије

ПАРТИЗАН ЗВАО МИЉЕНИКА ДЕЛИЈА: Трансфер сличан као Владимир Стојковић некада

Улога Зорана Поповића, резервног голмана на Маракани, у 21. веку не памти се због његовог статуса и присуства на терену, већ због његове неизмјерне лојалности и преданости клуба. Кроз своју каријеру, постао је пример млађим играчима како се бори за свој клуб.

Пре него што је обукао дрес Црвене звезде, био је члан Вождовца, где је имао неколико запажених сезона. Једна од тих сезона остала је упамћена по томе што је Зоран директно утицао на то да титула не оде у љуте ривале, будући да је био маестралан у једној епохалној утакмици на „Крову”.

Након успешне сезоне стигао је позив из Партизана. У разговору за Меридиан спорт, Зоран је открио да га је у једном тренутку готово одвео Илија Столица, тадашњи тренер Партизана. "Јесте, било је интересовања - чак два пута. Први пут одмах након сезоне када смо победили Звезду и практично им одузели титулу. Тада су ме звали, а други пут када је Илија Столица требало да преузме Партизан. То је било пре него што сам се придружио Црвеној звезди, у сезони 2016/17. Био сам његова жеља, да дођемо заједно", рекао је Зоран.

Међутим, Зоран је истакао своју одлучност да иде у иностранство, уместо да пређе у Партизан или остане у Звезди. Због засићења околине и жеље за новим изазовима, потписао је за норвешки Бодо Глимт.

Овај искусни голман је увек био доследан својим циљевима, а његова љубав према фудбалу и клубу била је примарна мотивација у његовом животу. Иако можда није био медијски експониран као неки други фудбалски играчи, Зоран Поповић остаје пример верности и посвећености свом клубу, човек који је следио своје срце и свој сан, упркос разним изазовима и понудама.

НОЖ У ЛЕЂА ЗЕЛЕНСКОМ - Украјина иде на изборе?

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА