Najnovije

PARTIZAN ZVAO MILJENIKA DELIJA: Transfer sličan kao Vladimir Stojković nekada

Uloga Zorana Popovića, rezervnog golmana na Marakani, u 21. veku ne pamti se zbog njegovog statusa i prisustva na terenu, već zbog njegove neizmjerne lojalnosti i predanosti kluba. Kroz svoju karijeru, postao je primer mlađim igračima kako se bori za svoj klub.

Pre nego što je obukao dres Crvene zvezde, bio je član Voždovca, gde je imao nekoliko zapaženih sezona. Jedna od tih sezona ostala je upamćena po tome što je Zoran direktno uticao na to da titula ne ode u ljute rivale, budući da je bio maestralan u jednoj epohalnoj utakmici na „Krovu”.

Nakon uspešne sezone stigao je poziv iz Partizana. U razgovoru za Meridian sport, Zoran je otkrio da ga je u jednom trenutku gotovo odveo Ilija Stolica, tadašnji trener Partizana. "Jeste, bilo je interesovanja - čak dva puta. Prvi put odmah nakon sezone kada smo pobedili Zvezdu i praktično im oduzeli titulu. Tada su me zvali, a drugi put kada je Ilija Stolica trebalo da preuzme Partizan. To je bilo pre nego što sam se pridružio Crvenoj zvezdi, u sezoni 2016/17. Bio sam njegova želja, da dođemo zajedno", rekao je Zoran.

Međutim, Zoran je istakao svoju odlučnost da ide u inostranstvo, umesto da pređe u Partizan ili ostane u Zvezdi. Zbog zasićenja okoline i želje za novim izazovima, potpisao je za norveški Bodo Glimt.

Ovaj iskusni golman je uvek bio dosledan svojim ciljevima, a njegova ljubav prema fudbalu i klubu bila je primarna motivacija u njegovom životu. Iako možda nije bio medijski eksponiran kao neki drugi fudbalski igrači, Zoran Popović ostaje primer vernosti i posvećenosti svom klubu, čovek koji je sledio svoje srce i svoj san, uprkos raznim izazovima i ponudama.

NOŽ U LEĐA ZELENSKOM - Ukrajina ide na izbore?

Izvor: Pravda.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA