Најновије

УГРОЖЕН ЖИВОТ МИЛЕНКОВИЋУ? Хитно потребна физичка заштита

Адвокатска канцеларија Томановић саопштила је да је после смене Слободана Миленковића повећан степен угрожености његовог живота.

– По добијању информације од стручног и веродостојног извора, Миленковић тражи од надлежних да му одмах дају физичку заштиту. Миленковић ће, између осталог, обавестити надлежне о именима шефова нарко-клана који су прихватили спровођење ликвидације Миленковића, као и о именима потенцијалних реализатора.

ДА ТЕ НИСМО ЧУЛИ ЈЕР МНОГО ЗАПИЊЕШ: Стигла нова уцена за Србију из ЕУ

Они ће дати и фотографије особа осумњичених за припадност државним структурама док снимају одређене објекте за које се процени да су подобни за зло које му спремају. Миленковић ће надлежне обавестити и о локацијама на којима је примећено интензивније праћење и снимање, уз уверавање да је исти план намењен и Митићу - наводи се у саопштењу.

Како се наводи, Миленковић и Митић неће бити обесхрабрени, јер су се „определили за правну културу и право, а не за политичке, државне и финансијске моћнике и њихову културу насиља и култ манипулације”.

– Својим деловањем шаљу јасну поруку да заклетва коју су дали грађанима Србије није само форма и да ипак има смисла бити поштен, професионалан и храбар – закључује се у саопштењу.

ЈАКА ПОРУКА ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Рецепт за победу у овом рату

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА