Најновије

ОПОЗИЦИЈА СПРЕМА ХАОС: 6. фебруара креће циркус у скупштини!

Након што је заказана конститутивна седница Скупштине Србије за 6. фебруар, прозападна опозиција најављује да ће да опструише њен рад.

У коалицији "Србије против насиља" још нема договора на који начин ће посланици ометати рад парламента, али постоји више опција.

Према писању сајта "Нова", наредних дана овај део опозиције одржаће низ састанака како би направили заједнички договор.

"У оптицају је неколико сценарија, а на који начин ћемо деловати у парламенту зависиће од договора целокупне коалиције 'Србија против насиља'. Оно што је сасвим сигурно, то је да ће одређена врста опструкције рада бити организована", каже саговорник "Нове".

Један од носилаца листе "Србија против насиља" Мирослав Алексић недавно је изјавио да је реално очекивати некакву врсту опструкције рада парламента.

Један од лидера коалиције "Србија против насиља", који је тражио да остане анониман, рекао је за новинску агенцију Бета да ће њихови посланици бити 6. фебруара у Скупштини Србије, али ће демонстрирати неслагање са конституисањем због наводне изборне крађе.

"Договорили смо се да не учествујемо у консултацијама око избора и формирања скупштинских функционера и тела. Захтевали смо да се седница закаже за после 9. фебруара када се очекује резолуција Европског парламента, али наш захтев није прихваћен", рекао је саговорник Бете.

Прочитајте ОВДЕ о борбама код Пријутноја

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА