Najnovije

OPOZICIJA SPREMA HAOS: 6. februara kreće cirkus u skupštini!

Nakon što je zakazana konstitutivna sednica Skupštine Srbije za 6. februar, prozapadna opozicija najavljuje da će da opstruiše njen rad.

U koaliciji "Srbije protiv nasilja" još nema dogovora na koji način će poslanici ometati rad parlamenta, ali postoji više opcija.

Prema pisanju sajta "Nova", narednih dana ovaj deo opozicije održaće niz sastanaka kako bi napravili zajednički dogovor.

"U opticaju je nekoliko scenarija, a na koji način ćemo delovati u parlamentu zavisiće od dogovora celokupne koalicije 'Srbija protiv nasilja'. Ono što je sasvim sigurno, to je da će određena vrsta opstrukcije rada biti organizovana", kaže sagovornik "Nove".

Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić nedavno je izjavio da je realno očekivati nekakvu vrstu opstrukcije rada parlamenta.

Jedan od lidera koalicije "Srbija protiv nasilja", koji je tražio da ostane anoniman, rekao je za novinsku agenciju Beta da će njihovi poslanici biti 6. februara u Skupštini Srbije, ali će demonstrirati neslaganje sa konstituisanjem zbog navodne izborne krađe.

"Dogovorili smo se da ne učestvujemo u konsultacijama oko izbora i formiranja skupštinskih funkcionera i tela. Zahtevali smo da se sednica zakaže za posle 9. februara kada se očekuje rezolucija Evropskog parlamenta, ali naš zahtev nije prihvaćen", rekao je sagovornik Bete.

Pročitajte OVDE o borbama kod Prijutnoja

Izvor: RT Balkan 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA