Најновије

ВУЧИЋ СА АМБАСАДОРОМ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ: Председник Србије му се захвалио на свему - ово су детаљи састанка!

Поновио сам захвалност Русији на подршци коју пружа поштовању територијалног интегритета Србије, навео је Вучић након састанка одржаног у Председништву Србије.

Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченко и том приликом га обавестио о најновијем једностраном потезу Приштине који се тиче укидања динара на Косову и Метохији. Вучић је руског амбасадора информисао и о могућим последицама тог акта приштинских власти.

Председник Србије додао је да је било речи и о билатералним односима и сарадњи Србије и Руске Федерације, као и о другим регионалним и међународним питањима од заједничког интереса.

"Поновио сам захвалност Русији на подршци коју пружа поштовању територијалног интегритета Србије", навео је председник Србије, након састанка одржаног  у Председништву Србије.

УКРАЈИНЦИ БЕЖЕ АЛИ ИХ РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ СТИЖУ: У наредних пар секунди све иде у ваздух (ВИДЕО)

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић састао се синоћ са амбасадорима земаља Квинте и шефом делегације Европске уније у Србији, а тема разговора је једнострана одлука Приштине да забрани коришћење српског динара.

Служба за сарадњу са медијима председника Републике објавила је да неће бити саопштења са састанка председника Александра Вучића са представницима Квинте и ЕУ у Београду.

"Кабинет председника Републике Србије обавештава јавност да неће бити никаквог саопштења са састанка који је одржао са представницима Квинте и ЕУ. Свака формална реч била би сувишна", наводи се у саопштењу.

СЛОМИЛИ ОРБАНА: ЕУ шаље 50 милијарди евра Кијеву

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА