Najnovije

VUČIĆ SA AMBASADOROM RUSKE FEDERACIJE: Predsednik Srbije mu se zahvalio na svemu - ovo su detalji sastanka!

Ponovio sam zahvalnost Rusiji na podršci koju pruža poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, naveo je Vučić nakon sastanka održanog u Predsedništvu Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenko i tom prilikom ga obavestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine koji se tiče ukidanja dinara na Kosovu i Metohiji. Vučić je ruskog ambasadora informisao i o mogućim posledicama tog akta prištinskih vlasti.

Predsednik Srbije dodao je da je bilo reči i o bilateralnim odnosima i saradnji Srbije i Ruske Federacije, kao i o drugim regionalnim i međunarodnim pitanjima od zajedničkog interesa.

"Ponovio sam zahvalnost Rusiji na podršci koju pruža poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije", naveo je predsednik Srbije, nakon sastanka održanog  u Predsedništvu Srbije.

UKRAJINCI BEŽE ALI IH RUSKI SPECIJALCI STIŽU: U narednih par sekundi sve ide u vazduh (VIDEO)

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sinoć sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom delegacije Evropske unije u Srbiji, a tema razgovora je jednostrana odluka Prištine da zabrani korišćenje srpskog dinara.

Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike objavila je da neće biti saopštenja sa sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Kvinte i EU u Beogradu.

"Kabinet predsednika Republike Srbije obaveštava javnost da neće biti nikakvog saopštenja sa sastanka koji je održao sa predstavnicima Kvinte i EU. Svaka formalna reč bila bi suvišna", navodi se u saopštenju.

SLOMILI ORBANA: EU šalje 50 milijardi evra Kijevu

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA