Најновије

ЧЕКА СЕ ПАРТИЗАН: Звезда објавила преглед редовних прихода

Црвено-бели објавили биланс за сваку појединачну сезону.

Црвена звезда је на свом званичном порталу објавила комплетну структуру прихода, почевши од 2011. године, а закључно са 31. децембром 2023. године.

Црвено-бели су објавили фотографију на којој се виде суме за сваку појединачну сезону, уз напомену да увид у комплетну документацију од 2011. године имају чланови Скупштине и управни органи клуба.

"KK Црвена звезда као далеко најтранспарентнији клуб на овим просторима, и ове године у време одигравања завршнице Купа Радивој Кораћ даје на увид јавности детаље свог финансијског пословања! Овога пута сви заинтересовани, а на првом месту Звездашка и комплетна спортска јавност могу да погледају све ставке и комплетну структуру прихода KK Црвена звезда Меридианбет закључно са 31.12.2023. године (почев од 2011. године): Приходе од града Београда и Републике Србије (41 процената учешћа), продаје сезонских и дневних карата, спонзорских уговора, Евролиге…", стоји у саопштењу црвено-белих.

Подсетимо, председник кошаркашког клуба Партизан Mozzart Бет Остоја Мијаиловић најавио је да ће објавити начин финансирања, након синоћног захтева Жељка Обрадовића да се то учини.

„То је генерално табу тема код нас, али постоје подаци и у Евролиги и у Агенцији за привредне регистре, они су јавно доступни. Без обзира на то, ми ћемо ускоро изаћи са егзактним подацима о расходима и приходима клуба“, поручио је Мијаиловић за Курир.

Вучић: Колико сам обавештен, имамо већину за Београд

Извор: Моззартспорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА