Najnovije

ČEKA SE PARTIZAN: Zvezda objavila pregled redovnih prihoda

Crveno-beli objavili bilans za svaku pojedinačnu sezonu.

Crvena zvezda je na svom zvaničnom portalu objavila kompletnu strukturu prihoda, počevši od 2011. godine, a zaključno sa 31. decembrom 2023. godine.

Crveno-beli su objavili fotografiju na kojoj se vide sume za svaku pojedinačnu sezonu, uz napomenu da uvid u kompletnu dokumentaciju od 2011. godine imaju članovi Skupštine i upravni organi kluba.

"KK Crvena zvezda kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa Radivoj Korać daje na uvid javnosti detalje svog finansijskog poslovanja! Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu Zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda KK Crvena zvezda Meridianbet zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): Prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41 procenata učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evrolige…", stoji u saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, predsednik košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet Ostoja Mijailović najavio je da će objaviti način finansiranja, nakon sinoćnog zahteva Željka Obradovića da se to učini.

„To je generalno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi i u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro izaći sa egzaktnim podacima o rashodima i prihodima kluba“, poručio je Mijailović za Kurir.

Vučić: Koliko sam obavešten, imamo većinu za Beograd

Izvor: Mozzartsport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA