Најновије

ЧОВИЋ УДАРИО НА ОБРАДОВИЋА ЖЕСТОКО: Договорите се ко лаже, о чему се ради

Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић гостовао је овог јутра на "ТВ Прва" и тако по други пут у недељу дана причао о актуелним темама.

Први човек црвено-белих још једном је говорио о односу између Партизана и Црвене звезде који је на неки начин распламсан након финалне утакмице Купа Радивоја Кораћа. 

"Нисам имао представу да треба да причамо о кошарци. Не знам ко вам пише овако о препуцавању. Ко се са ким препуцава, Звезда није рекла ништа, тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао оно што је рекао, па је председник државе Александар Вучић рекао и објаснио оно што се заправо догађа. И сад се Звезда препуцава? О чему се ради... Можда неко то жели. Чуо сам причу која је била. Када не бих знао позадину и када не бих био наиван, веровао бих у то. Звезда годинама уназад објављује финансијско пословање, ништа није сакривено нити ће бити. Захвални смо на свакој пари од државе, помаже нам јако пуно да функционишемо. Не стидимо се тога, то је наша држава, представљамо наш град и државу и та релација је јасна", казао је Човић, који је нешто слично причао и у среду током гостовања у подкасту "Лука и Кузма".

Убрзо после финала Купа, Црвена звезда је јавности представила своје финансијско пословање за претходни период, да би исто учинио и Партизан.

СФЕРОПУЛОС ДАО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО! Црвена звезда на лето доводи огромно појачање

"Сад су одједном интересантни подаци, табеле.. Када је Звезда то објављивала, причало се 'Човићеве ексел табеле'. Шта хоћете? Да се препуцавамо. Сигурно то нећемо радити, немамо са ким. Или хоћете да пројектујете? Само нека се договоре ко лаже, да ли председник клуба или тренер? Посао тренера и посао свих тренера, док сам ја у клубу, је да се баве тереном, не парама и политиком. Гледајте своја посла. Ви своја, ми своја и то је то. Притисак на Звезду нико није хтео да проучи какав је био 2007. године, када је замало уништена. То је жива истина... Ми водимо нашу политику и наше ствари, рекли смо све са наше стране, ми смо 50 пута рекли, неке није занимало. Зашто други нису износили своје бројке? Ми смо увек радили регуларно све".

ЧОВИЋ СПРЕМА ДЕТОНАЦИЈЕ СА СФЕРОПУЛОСОМ! Звезда следеће године прави најбољи тим у историји

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА