Najnovije

ČOVIĆ UDARIO NA OBRADOVIĆA ŽESTOKO: Dogovorite se ko laže, o čemu se radi

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je ovog jutra na "TV Prva" i tako po drugi put u nedelju dana pričao o aktuelnim temama.

Prvi čovek crveno-belih još jednom je govorio o odnosu između Partizana i Crvene zvezde koji je na neki način rasplamsan nakon finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća. 

"Nisam imao predstavu da treba da pričamo o košarci. Ne znam ko vam piše ovako o prepucavanju. Ko se sa kim prepucava, Zvezda nije rekla ništa, trener Partizana Željko Obradović rekao ono što je rekao, pa je predsednik države Aleksandar Vučić rekao i objasnio ono što se zapravo događa. I sad se Zvezda prepucava? O čemu se radi... Možda neko to želi. Čuo sam priču koja je bila. Kada ne bih znao pozadinu i kada ne bih bio naivan, verovao bih u to. Zvezda godinama unazad objavljuje finansijsko poslovanje, ništa nije sakriveno niti će biti. Zahvalni smo na svakoj pari od države, pomaže nam jako puno da funkcionišemo. Ne stidimo se toga, to je naša država, predstavljamo naš grad i državu i ta relacija je jasna", kazao je Čović, koji je nešto slično pričao i u sredu tokom gostovanja u podkastu "Luka i Kuzma".

Ubrzo posle finala Kupa, Crvena zvezda je javnosti predstavila svoje finansijsko poslovanje za prethodni period, da bi isto učinio i Partizan.

SFEROPULOS DAO ZELENO SVETLO! Crvena zvezda na leto dovodi ogromno pojačanje

"Sad su odjednom interesantni podaci, tabele.. Kada je Zvezda to objavljivala, pričalo se 'Čovićeve eksel tabele'. Šta hoćete? Da se prepucavamo. Sigurno to nećemo raditi, nemamo sa kim. Ili hoćete da projektujete? Samo neka se dogovore ko laže, da li predsednik kluba ili trener? Posao trenera i posao svih trenera, dok sam ja u klubu, je da se bave terenom, ne parama i politikom. Gledajte svoja posla. Vi svoja, mi svoja i to je to. Pritisak na Zvezdu niko nije hteo da prouči kakav je bio 2007. godine, kada je zamalo uništena. To je živa istina... Mi vodimo našu politiku i naše stvari, rekli smo sve sa naše strane, mi smo 50 puta rekli, neke nije zanimalo. Zašto drugi nisu iznosili svoje brojke? Mi smo uvek radili regularno sve".

ČOVIĆ SPREMA DETONACIJE SA SFEROPULOSOM! Zvezda sledeće godine pravi najbolji tim u istoriji

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA